Teodora Bogatu s-a retras din Playa Norte SRL. Familia Denisov și soția lui Eugen Bogatu au preluat frâiele

  • Se completează, totodată, obiectul de activitate al firmei
 
Modificări în cadrul soceității Playa Norte SRL. În Monitorul Oficial al României a fost publicată cea mai recentă decizie luată de către asociatul unic, Bogatu Teodora.


S-a decis, așadar, cooptarea în cadrul societăţii Playa Norte SRL a societăţilor: Tar Decirom SRL, persoană juridică română, cu sediul social în Constanţa, str. Doinei,
Logistics Partners SRL persoană juridică română, cu sediul social în Constanţa, str. Theodor Burada, Eliden Team SRL persoană juridică română, cu sediul social în Constanţa, str. Theodor Burada.
 
Retragerea din societate a asociatului Bogatu Teodora şi cesiunea, la valoarea nominală, în baza art. 202, alin. 2 din Legea nr. 31/1990, republicată, a celor 24 de părţi sociale, a câte 10 (zece) RON fiecare, însumând 240 lei, reprezentând 100% capitalul social şi din participarea la profitul şi pierderea societăţii, către asociaţii nou cooptaţi, astfel:
 
– către Tar Decirom se cesionează un număr de 12 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 120 lei, reprezentând 50% din capitalul social şi din participarea la profitul şi pierderea societăţii.
– către Logistics Partners se cesionează un număr de 6 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 60 lei, reprezentând 25% din capitalul social şi din participarea la profitul şi pierderea societăţii.
 
– către Eliden Team se cesionează un număr de 6 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 60 lei, reprezentând 25% din capitalul social şi din participarea la profitul şi pierderea societăţii.
Ca urmare a retragerii şi cesiunii de părţi sociale de mai sus, capitalul social al societăţii Playa Norte SRL, în valoare totală de 240 lei, împărţit în 24 de părţi sociale, a câte 10 (zece) RON fiecare va fi distribuit între asociaţi, după curm urmează:
 
– Tar Decirom - S.R.L. va deţine un număr de 12 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 120 lei, reprezentând 50% din capitalul social şi din participarea la profitul şi pierderea societăţii.

– Logistics Partners - S.R.L. va deţine un număr de 6 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 60 lei, reprezentând 25% din capitalul social şi din participarea la profitul şi pierderea societăţii.
 
– Eliden Team - S.R.L. va deţine un număr de 6 părţi sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare, însumând 60 lei, reprezentând 25% din capitalul social şi din participarea la profitul şi pierderea societăţii.

 
Se completează obiectul de activitate al societăţii cu următorul cod CAEN: 6820 - Închirierea sau subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate (excepţie leasing).
 

Despre Tar Decirom SRL

 
În anul 1994 a fost înființată firma menționată, cu sediul social pe strada Doinei din Constanța. Asociați în firmă sunt Stone Group SRL, care deține 99,94% și Codruța Dana Bogatu, soția cunoscutului om de afaceri Eugen Bogatu, care deține 0,06%. Administratorul firmei este Alina Gîrleanu. Stone Group SRL este deținută în cote egale de Codruța Dana Bogatu și Dumitru Teșeleanu, cu administrator Carmen Teșeleanu. Datele financiare pentru Tar Decirom SRL pentru anul 2021 sunt: 3 salariați, cifră de afaceri de 0, cu profit 706.926 lei.
 

Despre Logistics Partners SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2008, cu sediul social pe strada Theodor Burada, din Constanța. Ana Maria Denisov este asociat unic și administrator. Pe 2020, cu 1 salariat raportat, cifra de afaceri este de 1.327.465 lei, cu un profit de 408.755 lei.
 

Despre Eliden Team SRL

 
Societatea are sediul social pe strada Theodor Burada din Constanța, fiind înființată în anul 2018. Asociați sunt Eduard Denisov, cu 55,56% și Liliana Denisov cu 44,44%. Eduard Denisov este administratorul firmei. Cifrele pe 2020 arată astfel: 1 salriat, 89.120 lei cifră de afaceri și o pierdere de 176.826 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Modificări în acționariatul societății Playa Norte SRL
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​Modificări în acționariatul societății Playa Norte SRL

20 Aug 2018 1517