Teodora Tudose s-a stins din viaţă. Tânăra suferea de o boală foarte rară


Multe persoane din România îşi pierd viaţa din  cauza unor boli foarte răspândite în lume, însă, atunci când este vorba de afecţiuni foarte rare, parcă durerea celor apropiaţi este şi mai mare. 

Teodora Tudose, de 20 de ani, din Buzău, diagnosticată de medici cu o afecţiune foarte rar întâlnită, şi-a pierdut, ieri seară, viaţa, pe un spital din Viena, potrivit reporterbuzoian.ro.

Ea fusese internată în unitatea medicală cu câteva zile în urmă. 

Absolventă a Colegiului National „B.P Hasdeu” din Buzău, Teodora era studentă la Facultatea de Drept din București. De afecţiune a aflat la sfârşitul anului trecut, atunci când medicii au diagnosticat-o  encefalită autoimună cu anticorpi anti NMDA și anticorpi AMPA, u caz foarte rar despre care medicii au spus că este al doilea din România.

Din acel moment, Teodora Tudose a luptat să trăiască, fiind şi o fire plină de viaţă, însă corpul său slăbit a cedat. Se pare că tânăra avea în organismul ei embrionul nedezvoltat al fratelui ei geamăn, care a crescut ca o tumoră şi i-a distrus sistemul imunitar al tinerei, declanşând şi boala care a răpus-o. 

Sursa foto: Facebook Teodora Tudose

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 07 aprilie 2021

08 Apr 2021 1613