Teren în compensare pe strada Traian pentru Emilia Darie (document)

Continuăm astăzi seria dispozițiilor de soluționare a notificărilor privind retrocedările cu una care vizează acordarea în compensare a nici 500 mp pe strada Traian din Constanța.

În data de 23 mai 2003 era emisă Dispoziția nr. 1041 semnată de primarul Radu Mazăre prin care se atribuia, în compensare, teren în suprafață de 445 mp, în Constanța, str. Traian, zona BCR. Persoana căreia i s-a atribuit respectivul teren se numea Emilia Darie și depusese, în 2001, notificare prin care solicita restituirea în natură a imobilului situat în Constanța, fosta str. I.L. Caragiale nr. 26, actual str. Traian.

Întâmplător sau nu, și pe mama vicepreședintelui Consiliului Județean Constanța Cristian Gheorghe Darie o cheamă Emilia Darie, iar la adresa indicată drept domiciliu în dispoziția semnată de primarul Radu Mazăre, de-a lungul timpului se pare că au funcționat și ceva afaceri. Vorbim despre SC Copidar SRL, societate înființată în anul 2005 de Alexandru Darie, fiul vicepreședintelui Consiliului Județean Constanța, Cristian Darie, Mihai Darie și Andrei Darie și SC Darie IT Work SRL, societate fondată de Andrei Darie. Ambele societăți figurează acum la Registrul Comerțului ca fiind radiate din anul 2011.
Imaginea care ilustrează articolul reprezintă Planul General al Municipiului Constanţa din 1936, cu noua nomenclatură oficială a străzilor, întocmit de Ioan Filotti, „conductor de lucrări publice, fost şef al Serviciului Technic“. Harta este desenată de Iulian Georgescu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce rol a avut SC Holland Development Group SA? Teren atribuit în compensare pentru una dintre firmele la care este acționar Valentin Gheorghe Ionescu (document)

30 Dec 2014 4459

Încă o atribuire în compensare pe numele SC Holland Development Group SA

29 Dec 2014 3114