Tineri, prinși desenând pe fațadele unui bloc din Constanța

  • Trei tineri au fost prinși în timp ce foloseau tuburi de vopsea tip spray pe fațadele unui bloc din municipiu.
  • Cei trei au fost conduși la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța unde au fost sancționați și li s-a impus să curețe desenele.

Trei tineri din Constanța au fost prinși în cursul nopții trecute în timp ce desenau fațadele unui bloc situat la intersecția străzilor Petru Vulcan și Mircea cel Bătrân.

„Folosind tuburi de vopsea tip spray, de diferite culori, cei trei băieți cu vârste cuprinse între 16-22 de ani au efectuat diferite desene tip graffiti, respectiv taguri „Love" și "2 Pac", moment în care au fost surprinși de polițiștii locali”, transmite Primăria Constanța.


Ca urmare a depistării, cele trei persoane au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, unde au fost sancționați conform Legii nr. 61/1991, le-au fost confiscate cele patru tuburi de vopsea și li s-a impus să curețe desenele efectuate. Conform art. 2, pct. 14 din actul normativ menționat, scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună aflate în locuri publice, deteriorarea prin orice mijloace a acestora, se sancționează cu amendă.

„Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon: 0241.484.205-Dispecerat. Direcția Generală Poliția Locală se află în permanență în sprijinul cetățenilor, acționând pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Păstrați Constanța Curată! Doar împreună putem avea un oraș curat!”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAEDPP Constanța Operațiuni de îndepărtare a însemnelor de tip graffiti de pe fațadele clădirilor (galerie foto)

13 Aug 2020 1514

Litoral Tv Cel mai mare graffiti din România

09 Jun 2014 4053