Tinerii absolvenți ai Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”, au depus jurământul. Cine sunt cei repartizați la IPJ Tulcea

  • Tot la aceeași dată, 6 dintre ofițerii care au finalizat studiile în cadrul Academiei de Poliție, forma de învățământ cu frecvență, respectiv cu frecvență redusă, au primit gradul de subinspector de poliție și inspector de poliție; aceștia fiind repartizați la Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea.
La data de 15 iulie a.c., tinerii absolvenți ai Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”, promoția 2021, au depus jurământul de credință față de patrie, moment ce le-a marcat debutul în cariera aleasă.

Tot la aceeași dată, 6 dintre ofițerii care au finalizat studiile în cadrul Academiei de Poliție, forma de învățământ cu frecvență, respectiv cu frecvență redusă, au primit gradul de subinspector de poliție și inspector de poliție; aceștia fiind repartizați la Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea.


Astăzi, 26 iulie a.c., a fost ziua în care proaspeții absolvenți și-au început activitatea profesională în cadrul instituției noastre.
        
Dorim să le urăm ,,BUN VENIT” și mult success în activitatea profesională!, transmite IPJ Tulcea.
 

        
 Sursa foto: IPJ Tulcea
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.