Toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească! Mesaje de 8 Martie pentru mame, iubite şi prietene

Iniţial un simbol al luptei pentru drepturile femeilor care munceau, apoi o sărbătoare a mamelor în ţările din fostul bloc sovietic, în prezent 8 Martie este un prilej de bucurie şi răsfăţ pentru toate femeile din lume.
 
În această zi se obişnuieşte ca bărbaţii să dăruiască flori şi mici cadouri femeilor din viaţa lor - soţiilor, iubitelor, mamelor, fiicelor şi colegelor. În România şi Bulgaria, se păstrează obiceiurile de dinainte de căderea comunismului, când, de 8 Martie, de Ziua Mamei, copiii făceau cadouri mamelor, bunicilor, învăţătoarelor şi profesoarelor. În acestă zi, bărbaţii transmit cele mai calde urări mamelor, soţiilor, iubitelor şi prietenelor. Dacă sunteţi în pană de idei, noi vă sugerăm câteva urări:
 
- Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale! Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos!
- Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ! La mulţi ani!
- Mama - cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis.
- Mamă, eşti cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte.
- Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii!
- Iubita mea este cea mai bună şi mai frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!
- Îţi mulţumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să-i iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mamă!
- Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. La mulţi ani, mamă!
- Precum sunt florile gingaşe, soarele luminos, apele limpezi şi izvoarele cristaline, aşa să fii tu, mămică dragă, bună, înţeleaptă şi frumoasă! La mulţi ani!
- Mama - lacrimă târzie, veşnică icoană, înger de-nălţare, candelă aprinsă! Candelă a vieţii, care nu se stinge, care luminează şi pe veci veghează!
- Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie!

Urări pentru soţii

- Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi de dragostea mea necondiţionată!

- Azi, uita cine eşti şi trezeşte-te la viaţă odată cu natură! Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii! Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul! La mulţi ani, floare a primăverii!
- Odată cu venirea primăverii, ai venit tu, a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine. Îţi dăruiesc un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta. Şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvară, pentru că acolo eşti tu, primăvara sufletului meu. Te iubesc.
- Astăzi îţi doresc să primeşti atâtea flori încât să-ţi faci grădină, atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul, atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ţi-ar mai rămâne!
- Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreuna prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele.

Urări pentru iubite

- Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ!
- Când mă uit afara, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu ca va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea.
- Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat!
- Fluturele meu! Frumuseţea, ca şi zborul, şi iubirea, de cenuşă-şi leagă firea. De-i ştergi fluturelui praful, nicio vrajă, nicio boare, nu-l vor face să mai zboare! Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale.
- Dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă simţi miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăieşti o nouă primăvară.

URĂRI pentru colege

- De 8 Martie îţi urăm o primăvară frumoasa, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei, care vestesc venirea unei noi primăveri!
- Un gând curat şi senin ca primăvara!
- Primăvara, anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, face ziua aceasta de 8 Martie ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească!
- Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni! Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale! Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos!
- Viata, arta, chiar şi energia se declină la feminin. Ideea că şi lupta, şi pâinea sunt tot femei. Privind femeile, sfârşeşti a crede în mitul cu supraoamenii, în care fiecare dintre ele valorează cât doi bărbaţi. Ambiţioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive şi eficace, pot face ca intervenţia lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, mai benefică.

Felicitări

Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor - deşi ei se plâng, dar numai pentru că aşa s-au obişnuit -, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi uneori, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea. Şi pentru tot ceea ce reprezentaţi, pentru voi, timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de primăvară să va aducă un omagiu: La mulţi ani!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

MAEPrecizări de presă în contextul alegerilor prezidențiale din Federația Rusă

08 Mar 2024 291

Autorizație de construire pentru modificarea unei biserici din Constanța

09 Jun 2022 1693

Libertatea afaceristului Iulian Ditcov, decisă luna viitoare. A fost condamnat în celebrul dosar „Poşta Română“

05 Apr 2017 1758

Avionul MH370 al companiei Malaysia Airlines a fost prăbușit intenționat?

01 Aug 2016 1904

Supervizor.ro Deltacons SA - masă credală de 123 milioane lei, pierderi de 8 milioane lei în 2015 (document)

31 May 2016 3036

Începe testarea site-ului online pentru fonduri europene

08 Mar 2016 2040

Cea mai mare felicitare de Ziua Mamei a intrat în Cartea Recordurilor (video)

08 Mar 2016 2688

Alex Maţaev, fost concurent la „X Factor”, cântă la Constanţa, de Ziua Femeii

27 Feb 2016 2460

Curtea Penală Internațională, undă verde de la Ucraina asupra crimelor de război

09 Sep 2015 1422

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a pierdut procesul cu Poliţia Rutieră! (MINUTĂ)

22 Jul 2015 2659

România a exportat băuturi şi tutun de aproape 240 de milioane de euro

17 Jul 2015 1522

Un cetăţean vrea apartament în Constanţa Ce trebuie să ştie despre preţurile de pe piaţă

01 Apr 2015 1784

Zborul MH 370 Aproape un an de la cea mai misterioasă dispariţiei din istoria aviaţiei

06 Mar 2015 1453

Află programul Începe redistribuirea ajutoarelor alimentare pentru persoanele defavorizate din Constanţa

26 Feb 2015 1264

Sinaxar Pomenirea minunii Sfântului Arhanghel Mihail în Colose. Despre ce minune este vorba

06 Sep 2014 2282