Tomis Protect Pază şi Protecţie SRL, firmă controlată de un fost decan de la Universitatea „Ovidius“, are un asociat nou

Liliana-Rodica Sîrbu, în calitate de asociat unic al Tomis Protect Pază şi Protecţie SRL, a luat o decizie importantă în Adunarea Generală din data de 20 iulie a societăţii.
 
Astfel, în calitatea de asociat în firma Tomis Protect Pază şi Protecţie SRL a fost cooptată Elena Rădoi, care a venit cu un aport la capitalul social de 50 de lei. Prin urmare, capitalul social al Tomis Protect Pază şi Protecţie SRL a fost majorat de la 200 de lei la 250 de lei, respectiv cu suma de 50 de lei, adică 5 părţi sociale a 10 lei/parte socială. După majorare, structura capitalului social al Tomis Protect Pază şi Protecţie SRL este de 250 de lei, respectiv 25 de părţi sociale a 10 lei/partea socială, împărţit astfel: Liliana-Rodica Sîrbu - 20 de părţi sociale, adică 200 de lei, reprezentând 80,00% din capitalul social; Elena Rădoi - 5 părţi sociale, adică 50 de lei, reprezentând 20,00% din capitalul social.
Participarea la profit şi pierdere se face conform aportului la capitalul social.
 
O altă decizie se referă la revocarea din funcţia de administrator a Lilianei-Rodica Sîrbu. În funcţia de administrator al Tomis Protect Pază şi Protecţie SRL a fost numită Carmen Cealera, care va avea puteri depline de administrare şi reprezentare a societăţii, pentru un mandat pe durată nelimitată.
 
Reamintim că Liliana-Rodica Sîrbu a fost decan al Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii „Ovidius“ Constanţa, iar în anul 2014 a fost demisă de rectorul instituţiei, din cauza unor nereguli descoperite în raportul Corpului de Control al Ministerului Educaţiei.
 
Potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, Liliana Rodica Sîrbu este asociată în mai multe firme: Tomis Guard Security SRL, aflată în insolvenţă, sub incidenţa Legii nr. 85/2014, Tomis Guard SRL, firmă falimentară, sub incidenţa Legii nr. 85/2006, Tomis Security Systems SRL şi Tomis Protect - Pază şi Protecţie SRL, ultimele două fiind în activitate la acest moment.
 
Citeşte şi:
 
Un nou administrator la societatea Tomis Protect - Pază şi Protecţie! Conducerea a fost preluată de Rodica Sîrbu

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firma Tomis Protect - Pază şi Protecţie SRL, înfiinţată de fostul decan al Facultăţii de Farmacie, a fost radiată

25 Jan 2019 1653

Liliana-Rodica Sîrbu, fost decan al Universităţii Ovidius, s-a retras din Tomis Protect Pază şi Protecţie SRL. Cui a cesionat părţile sociale

17 Aug 2018 1703

Modificări în firma unui fost decan de la „Ovidius“, Tomis Protect - Pază şi Protecţie!

05 Oct 2016 2141

Un nou administrator la societatea Tomis Protect - Pază şi Protecţie! Conducerea a fost preluată de Rodica Sîrbu

22 Sep 2016 2518