Top 5 vedete care iubesc casele de pariuri online


Jocurile de noroc sunt genul de divertisment de care sunt interesați nu numai oamenii obișnuiți, ci și celebritățile. Mulți actori celebri, sportivi, cântăreți sunt fani ai jocurilor de cazinou și unii dintre ei chiar au intrat în istorie prin câștiguri uriașe. Unii dintre ei își mărturisesc hobby-urile în mod public și adesea performează la cele mai populare case de pariuri online Romania, iar unii preferă să joace în liniște la cele mai mari cazinouri ale lumii.

Unele celebrități dau banii câștigați unor organizații de caritate, altele îi folosesc pentru jocuri de noroc în continuare. Jocurile de noroc sunt o distracție care nu are vârstă și care de-a lungul anilor a reușit să cucerească mulți jucători. Dacă jocurile de noroc sunt o pasiune împărtășită de mulți oameni, în același timp a reușit să vrăjească și diverse celebrități și VIP-uri, care își încearcă mâna la pariuri. Iată top 5 vedete care iubesc jocurile de noroc.

1.Mihai Badea

Începem topul cu un pasionat al caselor de pariuri din România. Realizatorul TV Mihai Badea este cunoscut pentru pariurile sportive și pentru sfaturile pe care le oferă urmăritorilor. Acesta plasează pariuri des și acumulează câștiguri substanțiale. Unele bilete le plasează cu mii de lei, iar altele cu sume puțin mai mici. Ceea ce este impresionant este că oferă sfaturi pariorilor și adesea postează ponturi.

2.Charlie Sheen

Nu există altă celebritate care să merite locul numărul doi, în afară de Charlie Sheen. El a fost cunoscut publicului pentru diferitele sale dependențe, dar nu mulți oameni știu că pariurile sportive au fost una dintre distracția lui preferată.

Fosta lui soție, Richards, a declarat odată că Charlie va cheltui peste 200 de mii de dolari în fiecare săptămână pentru jocurile sale preferate. Se spune că a făcut asta tot timpul și că ar paria mulți bani și ar câștiga și mai mult.

3.Michael Jordan

Atletul american Michael Jordan, care este o legendă a baschetului, nu este interesat doar de sport, ci și de jocurile de noroc. A pierdut peste 150.000 de dolari la una dintre vizitele sale la cazinou. Dar asta nu l-a împiedicat să continue să joace.

Este de remarcat faptul că este un adevărat jucător de noroc și este interesat de toate tipurile de jocuri de noroc, inclusiv pariuri sportive. În cazul acestuia, cele mai faimoase pariuri pe care le-a făcut sunt pe golf.

4.Ashton Kutcher

Ashton Kutcher este un actor, producător și antreprenor american. Și-a început cariera de actor jucându-l pe Michael Kelso în sitcomul Fox That '70s Show (1998-2006). Dar, ce nu știu multe persoane este că Aston iubește pariurile sportive.

Spre deosebire de o mulțime de celebrități implicate în lumea pariurilor sportive, Kutcher a avut un succes deosebit dintr-un singur motiv; are o strategie! Kutcher nu își pariază banii rapid, el este un parior sportiv strategic care folosește matematica și știința pentru a lua decizii. Având în vedere acest lucru, de-a lungul timpului a reușit să obțină câștiguri uriașe din pariurile sportive.

5.Floyd Mayweather

Mayweather a fost numit recent cel mai bine plătit sportiv din ultimul deceniu de către Forbes, câștigând peste 900 de milioane de dolari în acea perioadă. Ne putem da seama că este un pasionat al pariurilor sportive și, de asemenea, că are o strategie impresionantă.

Mayweather îi place să-și etaleze câștigurile în fața publicului, dezvăluind ultimele sale achiziții pe rețelele sale de socializare și adoptă o abordare similară a pariurilor sale sportive. El își postează, de asemenea, biletele de pariuri câștigătoare pentru ca publicul să le vadă, ceea ce a fost cel mai evident în primele etape ale ultimului deceniu.

Concluzie

În concluzie, de-a lungul anilor jocurile de noroc au reușit să cucerească un public foarte larg, iar VIP-urile cu siguranță nu au rămas imuni la această pasiune. Există, desigur, mult mai multe celebrități cărora le place să-și petreacă timpul liber la mesele de jocuri de noroc, pariuri sportive, poker și blackjack.

Pariurile sportive există încă de când a fost inventat primul joc și, odată cu trecerea timpului, această activitate a devenit una dintre cele preferate de milioane de oameni din întreaga lume. Aceștia sunt câțiva dintre oamenii care au o mare dragoste pentru această lume a pariurilor sportive.

Sursa foto: pexels.com

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pariurile sportive pe scurt - ce trebuie să știi

22 Dec 2023 705

Tactici de succes pentru pariuri peste și sub 2,5 goluri în fotbal

26 Oct 2023 588

Pariuri sub și peste 2,5 goluri Cum să faci câștiguri în fotbal

26 Oct 2023 574

Nobelul pentru Literatură, anunţat astăzi. Mircea Cărtărescu, pe lista posibililor câștigători

05 Oct 2023 1045

Top 5 Greșeli când Pariem pe Fotbal

26 Sep 2023 706

Cum alegi corect casa de pariuri?

26 Sep 2023 730

Aviator, un joc de noroc inovator a cărui popularitate a crescut exponențial

24 Jul 2023 850

Cum să alegi agenția de pariuri potrivită pentru nevoile tale - sfaturi utile

20 Jul 2023 844

Sportsbook și cote pentru UFC

17 Feb 2023 1037

10 lucruri de știut despre pariuri sportive

13 Dec 2022 1435

Ce jocuri găsești în cazinourile de pe internet

07 Dec 2022 1335

Strategiile de pariere - sunt eficiente sau nu?

02 Dec 2022 852

Cum alegi cea mai bună casă de pariuri?

28 Oct 2022 1033

Alegerea unei case de pariuri de pe internet

26 Oct 2022 1039

Cât de important este să alegi casa de pariuri corectă?

20 Oct 2022 1267