Topul firmelor din județul Constanța 2018 Rompetrol Rafinare, două premii speciale pentru cea mai mare cifră de afaceri și cel mai mare profit brut (galerie foto)


Camera de Comerț, Industrie, Navigație si Agricultură Constanța a organizat, joi seară, „Topul firmelor din județul Constanța 2018”, eveniment ajuns la cea de-a XXVI-a ediție. La festivitatea care a avut loc la Complexul Melody din Mamaia, în prezența a numeroși oameni de afaceri, oficialități locale, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditați la Constanța, au fost premiate cele mai performante companii din județ, Rompetrol Rafinare SA regăsindu-se și în acest an pe podium.


La eveniment au fost prezenți Mihai Daraban - președintele Camerei de Comerț a României, Dănuț Jugănaru - director CCINA Constanța, Decebal Făgădău - primarul municipiului Constanța, Dumitru Jeacă - prefectul județului Constanța, subprefecții Ionuț Done și Șenol Ali, Alexandru Nicolcioiu - adviser al CEO KMGI, Liviu Grigore - director general adjunct Rompetrol Rafinare, Boris Bucur - director Utilități Rompetrol Rafinare, Raluca Lainer - director planificare producție și optimizare Rompetrol Rafinare, Anca Diaconița - supervizor planificare producție și optimizare Rompetrol Rafinare, Mihai Neagu - director mentenanță și instalații Rompetrol Rafinare, Cristian Bolohan - director Procese și Inginerie Rompetrol Rafinare, precum și Grigore Comănescu, Gabriel Daraban, Radu Rusen, Fotini Teodorescu și mulți alții.


Rompetrol Rafinare SA a primit două premii speciale în timpul galei: pentru cea mai mare cifră de afaceri (14.115.915.691 lei), respectiv cel mai mare profit brut (111.089.898 lei). Totodată, compania care operează rafinăria Petromidia a înregistrat în 2018 cel mai mare nivel din județ la capitolul exporturi. Pe scenă, pentru a ridica cele două premii din partea Rompetrol Rafinare, a urcat Alexandru Nicolcioiu, actual Adviser al CEO-ului grupului KMG International și una dintre cele mai importante figuri din istoria rafinăriei Petromidia. Nicolcioiu, fost director general și președintele al Consiliului de Administrație, printre altele, a vorbit despre importanța relației cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, dar și despre momentul festiv celebrat de cea mai mare rafinărie din România.


„Vreau să felicit Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, care de peste 20 de ani organizează aceste festivități, la care ne adunăm toți jucătorii importanți din economia locală. Referitor la Rafinăria Petromidia, suntem mândri că am înregistrat anul trecut 11 recorduri operaționale, iar rezultatele ne plasează în vârf. Pe lângă cei peste 2.000 de angajați care lucrează pe platforma Petromidia, sunt alte câteva mii de oameni cu care colaborăm, iar împreună reușim să ne dezvoltăm”, a declarat Alexandru Nicolcioiu, Adviser al CEO-ului KMG International.
 

Cei mai importanți exportatori din județul Constanța în 2018


Rompetrol Rafinare SA, Ameropa Grains SA, Damen Shipyards Mangalia SA, Al Kastal Chartering SRL, Maria Trading SRL, Alnaser SRL, Rojen Commerce SRL, Tolil Company SRL, LTA Mondial SRL.

 

Mihai Daraban - „Sincere felicitări tuturor celor prezenți“


La rândul său, Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanței și președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, a adresat felicitări oamenilor de afaceri de succes din județ. „Ediția «Topul județean al societăților în județul Constanța» a fost realizată de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța în baza prevederilor metodologiei unice aprobate de conducerea Camerei de Comerț și Industrie a României. Vor fi acordate 80 de trofee de excelență pentru firmele clasate pe primul loc în ultimele cinci ediții ale Topului Județean. De asemenea, va fi acordat un premiu special pentru societatea care a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri, cel mai mare profit brut, respectiv cea mai mare valoare a exporturilor în anul 2018, societatea Rompetrol Rafinare. Adresăm sincere felicitări tuturor celor prezenți în acest catalog și le urăm mult succes in activitatea lor viitoare" a declarat Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanței și președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României.



Topul a fost realizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, având la bază următorii indicatori: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat. Datele conținute în bilanțurile financiar - contabile au fost prelucrate, utilizând platforma online națională, creată de Camera de Comerț și Industrie a României. Clasificarea s-a realizat pe domenii, subdomenii de activitate și pe clase de mărime: microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari și întreprinderi foarte mari.



Citește și:

Petromidia, la 40 de ani! Interviu cu directorul general Yedil Utekov - „Suntem convinşi că Rompetrol Rafinare va creşte în continuare cu sprijinul investitorului şi cu cel al oamenilor“

Instruiți în meseria de petrolist A XIX-a ediție a programului de internship „Pregătit pentru carieră“ 2019, lansat de KMG International, la final (galerie foto)

40 de ani de la pornirea instalațiilor Rafinăria Petromidia, la ceas aniversar. Cum a fost celebrat evenimentul (galerie foto)

Trei angajați ai Rompetrol, declarați cetățeni de onoare ai oraşului Năvodari. Alexandru Nicolcioiu, printre ei (galerie foto)

40 de ani de activitate Alexandru Nicolcioiu şi pensionara Gica Micu, despre pornirea instalațiilor Rompetrol Rafinare
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Activitate de promovare a învățământului dual, în cadrul parteneriatului ISJ - CCINA (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 580

Paralela45 relansează cursele charter cu destinație Antalya, cu plecare din Constanța! Ce alte destinații preferă românii? (VIDEO)

19 Mar 2024 1157

LIVE CCINA, Paralela45 și Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța, despre vacanțele de vară 2024 (FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 990

Inspectoratul Școlar Județean Constanța promovează învățământul dual alături de CCINA Constanța

22 Feb 2024 853

Universitatea Ovidius din Constanța Proiecte de peste 42 de milioane de Euro prezentate în cadrul întâlnirii Forumului Oamenilor de Afaceri

15 Dec 2023 840

Teatrul de Stat Constanța a primit Premiul de Excelență pentru contribuția adusă la dezvoltarea culturală a municipiului de la CCINA Constanța (GALERIE FOTO)

25 Oct 2023 811

Solid House și Mesta Marmură și Travertin, conduse de Ramazan Gur, au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

20 Oct 2023 2876

LIVE TEXT Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, la prima conferință de presă după acuzațiile de luare de mită (GALERIE FOTO)

15 Jun 2023 1585

Constanța Firma Love.Peace.Coffee SRL, document de la primărie pentru amplasarea unui container la City Park Mall

09 Jun 2023 1327

“Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, eveniment dedicat tradițiilor gastrnomice și culturale locale din Dobrogea

02 Jun 2023 2383

Instituția Prefectului - Județul Constanța va organiza alături de alte instituții campanii de informare a agenților economici din județul Constanța

03 Apr 2023 1225

Forumul Oamenilor de Afaceri, găzduit de Universitatea Ovidius din Constanța (GALERIE FOTO)

09 Dec 2022 1693

La CCINA Constanța, sub egida OSIM, „Trofeul Creativității la Constanța” 2022

08 Dec 2022 1441

#Dobrogea144 Ruxandra Serescu, Director General Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

16 Nov 2022 2093

LIVE-VIDEO TEXT Impact Developer & Contractor la Târgul Imobiliar Constanța. Cu ce ofertă vine dezvoltatorul imobiliar (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Nov 2022 2062