Trafic restricționat pe bulevardul Ferdinand din Constanța pentru remedierea unei avarii RAJA

  • Intervenție de urgență a lucrărilor RAJA pe bulevardul Ferdinand
  • Traficul auto este restricționat pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard, în zona intersecției cu str. I.Ghe. Duca, pe o porțiune de aproximativ 50 m, pe sensul de mers către zona Gară CFR
 
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe bulevardul Ferdinand nr. 64, din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard, în zona intersecției cu str. I.Ghe. Duca, pe o porțiune de aproximativ 50 m, pe sensul de mers către zona Gară CFR, astăzi – 24 mai 2020, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru
remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.