Transgaz SA Mediaş modernizează reţeaua de date de la sediul Exploatării Teritoriale Constanţa (document)

Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA Mediaş intenţionează să modernizeze reţeaua de date LAN şi reţeaua electrică de alimentare a echipamentelor TI/TC de la sediile din Bacău şi Constanţa.
 
Contractul de achiziţie publică „Servicii de proiectare“ cuprinde două loturi şi are o valoare estimată de 69.898,5 lei fără TVA. Lotul 1 constă în servicii de proiectare pentru execuţia lucrării de modernizare a reţelei de date LAN şi a reţelei electrice de alimentare a echipamentelor TI/TC la sediul Exploatării Teritoriale Bacău, iar lotul 2 vizează servicii de proiectare pentru execuţia lucrării de modernizare a reţelei de date LAN şi a reţelei electrice de alimentare a echipamentelor TI/TC şi de forţă la sediul Exploatării Teritoriale Constanţa.
 
Ambele loturi cuprind două faze:
- faza 1 - elaborare documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI)
- faza 2 - elaborare proiect tehnic (PT).
 
Valoarea estimată a achiziţiei pentru lotul 1 este de 23.299,5; iar pentru lotul 2 - 46.599 de lei. Societăţile interesate de acest contract pot depune ofertele de participare până pe data de 30.03.2018, acestea urmând să fie deschise pe data de 3.04.2018, ora 16.00. Valoarea garanţiei de participare pentru lotul 1 este de 232 de lei, iar pentru lotul 2, de 465 de lei.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele ce deţin funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Sterian Ion - director general, Haţegan Gheorghe - director general adjunct, Tarsac Grigore - director general adjunct, Lupean Marius Vasile - director economic, Fodor Mihai - director direcţie, Vardol Florian - director departament, Idu Olga - director Direcţie, Luca Bogdan Avram - director departament, Pinzar Adela Cristina - director Direcţie, Petrescu Monica Alexandra     - director Direcţie, Gruia Danie - director Departament, Mihai Leahu -     director Departament, Ion Andi Marian - şef serviciu, Filipaş Laura - şef birou, Hadambaş Ovidiu Gheorghe - şef serviciu.

Date din caietul de sarcini 

Datorită extinderii din ultimii ani şi înlocuirii unor componente TIITC în cadrul sediului ET Constanţa, în scopul upgradării reţelei existente şi aducerii la standardele şi necesităţile actuale de utilizare, sunt necesare lucrări de modernizare şi redimensionare a echipamentelor şi a reţelei de date TI/TC. Pentru ca la sediu să se poată implementa şi soluţia de comunicaţii unificate, este necesar să se reabiliteze atât reţeaua de date LAN, cât şi reţeaua electrică aferentă care să alimenteze cu energie electrică strict echipamentele utilizate în comunicaţii şi IT.
 
Se va realiza o reţea structurată de date/voce care se va dimensiona în funcţie de numărul de utilizatori existenţi (câte o priză dublă de utilizator), dar şi de dimensiunile încăperii, pentru a asigura necesarul de prize. Distribuţia prizelor pe încăperi se face prin „site survey“ şi interviu cu responsabilul IT din cadrul sediului. Se vor prevedea şi se vor suplimenta cu 10% numărul de prize de reţea pe încăpere, dar nu mai puţin de o priză dublă.

Despre SNTGN Transgaz SA 

Înfiinţată în 2000, SNTGN Transgaz SA are sediul social în municipiul Mediaş. Capitalul social subscris, de 117.738.440 de lei, integral vărsat, este compus din 11.773.844 de acţiuni. Firma este deţinută de Statul Român, reprezentat de Ministerul Economiei, cu 58,5096931811% din capitalul social, Listă acţionari persoane juridice, cu 29,9196676974% din capitalul social, şi listă acţionari persoane fizice, cu 11,5706391215% din capitalul social. Administratorii companiei sunt Petru Ion Văduva - director general unic şi membru al Consiliului de Administraţie, Bogdan George Iliescu - membru al CA, Radu Ştefan Cernov - membru al CA, Ion Sterian - preşedintele CA, Ilie Laţa - împuternicit sucursală, director, Andrei Rizoiu - administrator. SNTGN Transgaz SA are ca obiect de activitate „transporturi prin conducte“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie. 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Transgaz SA a primit acordul de mediu pentru stația de măsurare gaze naturale de la Negru Vodă

25 Feb 2021 1239

Transgaz a primit acordul de mediu de la APM Constanța pentru conducta Techirghiol-Ovidiu. Va traversa șase localități

12 Jan 2021 2884

Dezbatere publică Conducta de transport gaze natural Techirghiol-Ovidiu va traversa șase localități, inclusiv municipiul Constanța

10 Nov 2020 3602

Urmează evaluarea impactului asupra mediului Conductă de transport gaze naturale Techirghiol - Ovidiu, realizată de SNTGN Transgaz SA Mediaș

03 Apr 2020 3131

Transgaz a obţinut un împrumut uriaş pentru Proiectul BRUA. Conducta de transport gaze porneşte, din zona Tuzla, de la Marea Neagră

26 Feb 2018 2864

Corbu, Săcele, Grădina şi Cogealac Patru dezbateri publice pentru conducta de transport gaze naturale, realizată de TRANSGAZ Mediaş (document)

24 Oct 2017 6610

Condamnat la Constanţa de şefa magistraţilor din Dobrogea Dinel Staicu, nouă ani în dosarul privind fraudarea Transgaz Mediaş

11 Jun 2015 1538

Petroconst SA Constanța a câștigat peste 700.000 de lei de la Transgaz SA Mediaș (document)

27 Jan 2015 3356

Petroconst SA Constanţa a câştigat 30.000 de lei de la Transgaz SA Mediaş(document)

02 Sep 2014 2783