Actualitate

Trei societăţi, pe lista debitorilor Fiscul vinde un atelier de tâmplărie, un teren extravilan şi un spaţiu comercial

Un atelier de tâmplărie cu teren aferent, situat în Mangalia, un teren extravilan în Albeşti şi un spaţiu comercial din localitatea Mihai Viteazu sunt bunuri care urmează să fie valorificate de Fiscul constănţean prin Serviciul Fiscal Municipal Mangalia şi Serviciul Fiscal Orăşenesc Năvodari.
 
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Fiscal Municipal Mangalia, va organiza, pe data de 19 noiembrie, o licitaţie pentru valorificarea bunurilor debitorului SC Vasile SRL. Procedura publică va avea loc la sediul din municipiul Mangalia, strada Mihai Viteazu, ora 13.00. Cei interesaţi vor putea achiziţiona un atelier de tâmplărie de 150 mp cu teren aferent de 292,36 mp, situat în Mangalia, strada Portului nr. 2. Imobilul a fost evaluat la preţul de 39.632 de lei, exclusiv TVA. În aceeaşi zi, Fiscul constănţean va mai scoate la mezat bunurile debitorului SC Ro-Fish-Man SRL. De data aceasta, cei care vor participa la respectiva procedură vor putea achiziţiona un teren extravilan de 2.255 mp, situat în localitatea Albeşti. Bunul este evaluat la preţul de 4.966 de lei, exclusiv TVA. La rândul său, Serviciul Fiscal Orăşenesc Năvodari invită doritorii să participe, pe data de 20 noiembrie, ora 11.00, la o licitaţie în care vor fi scoase de vânzare bunurile debitorului SC Sterion SRL. Procedura publică va fi organizată la sediul Fiscului din oraşul Năvodari, strada Tulcei. Cei care vor participa la respectiva licitaţie vor putea achiziţiona o clădire de 161,70 mp, compusă din spaţiu comercial, situată în localitatea Mihai Viteazu. Preţul de pornire a licitaţiei este de 52.655 de lei, exclusiv TVA. Cei interesaţi sunt invitaţi să prezinte până la termenul de vânzare dovada plăţii taxei de participare, ce reprezintă 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

 Cine sunt cei trei debitori


 Potrivit Registrului Comerţului, societatea Vasile SRL a luat fiinţă în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Mangalia, strada Portului. Capitalul social subscris este de 73.200 de lei, integral vărsat, compus din 732 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 100 de lei. Asociaţii societăţii care se ocupă de fabricarea mobilei sunt Vasilica Chiriţă, născută în anul 1957, în localitatea Osmancea, Constanţa, şi Vasile Socianu, născut în anul 1956, în localitatea Osmancea, Constanţa. Ambii asociaţi deţin câte 366 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Administratorul societăţii este u VasileSocian. Potrivit date-financiar.ro, în anul 2013, SC Vasile SRL, cu doi angajaţi, a declarat o cifră de afaceri de 54.417 lei.
 
Cu sediul social în localitatea Năvodari, strada Muzicii, Ro-Fish-Man SRL a fost înfiinţată în anul 1998. Societatea, care se ocupă de „comerţul cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv peşte, crustacee şi moluşte“, are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Cătălin Victor Mirea, născut în 1971, în Călăraşi, şi Manuel Găliceanu, născut în 1974, în Constanţa. Ambii asociaţi deţin câte 10 părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Administratorul societăţii este Manuel Găliceanu. În anul 2013, societatea cu trei angajaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 59.478 de lei.
 
Societatea SC Sterion SRL, cel de-al treilea debitor, a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în comuna Mihai Viteazu, strada Tulcei. Capitalul social subscris al firmei care se ocupă de „comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun“ este de 200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Stere Zgură, născut în 1948, în comuna Baia, Tulcea. În anul 2013, Sterion SRL, cu zero angajaţi, a declarat o cifră de afaceri de 3.419 lei.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.