Trofeu de excelenţă acordat de CCINA Dezvoltatorul imobiliar Solid House SRL, locul I în „Topul firmelor din judeţul Constanţa 2018“ (galerie foto)


 
Complexul Melody din Mamaia a găzduit, joi seară, Topul firmelor din judeţul Constanţa pe anul 2018, eveniment economic ajuns la cea de-a XXVI-a ediţie. În prezenţa a numeroşi oameni de afaceri, oficialităţi locale, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditaţi la Constanţa, au fost premiate cele mai performante companii din judeţ, Solid House SRL regăsindu-se şi în acest an pe locul I.
 
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie si Agricultură Constanţa a organizat, joi seară, „Topul firmelor din judeţul Constanţa 2018”, eveniment ajuns la cea de-a XXVI-a ediţie. Festivitatea a avut loc la Complexul Melody din Mamaia. CCINA Constanţa este singura organizaţie din ţară abilitată, prin lege, să organizeze acest clasament în judeţ. La eveniment au fost prezenţi Mihai Daraban - preşedintele Camerei de Comerţ a României, Dănuţ Jugănaru - director CCINA Constanţa, Decebal Făgădău - primarul municipiului Constanţa, Dumitru Jeacă - prefectul judeţului Constanţa, subprefecţii Ionuţ Done şi Şenol Ali, precum şi zeci de oameni de afaceri.

Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţei şi preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, a adresat felicitări oamenilor de afaceri de succes din judeţ.

„Ediţia «Topul judeţean al societăţilor în judeţul Constanţa» a fost realizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa în baza prevederilor metodologiei unice aprobate de conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie a României. Adresăm sincere felicitări tuturor celor prezenţi în acest catalog şi le urăm mult succes in activitatea lor viitoare“, a declarat Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţei şi preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

 
Topul a fost realizat de CCINA, având la bază următorii indicatori: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat. Datele conţinute în bilanţurile financiar-contabile au fost prelucrate, utilizând platforma online naţională, creată de Camera de Comerţ şi Industrie a României. Clasificarea s-a realizat pe domenii, subdomenii de activitate şi pe clase de mărime: microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari şi întreprinderi foarte mari.
 

Pe primul loc, timp de cinci ani
 
Societatea Solid House SRL a primit Trofeul de excelenţă, pentru clasarea pe primul loc în ultimii cinci ani (2014-2018), dar şi locul I la domeniul „Lucrări de construcţii şi a altor proiecte inginereşti“, categoria „Întreprinderi mijlocii“. Premiul a fost înmânat directorului de vânzări Solid House SRL, Emel Veli.

„Mulţumim Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură pentru recunoaşterea profesională pe care ne-o oferă an de an în cadrul evenimentului Topul Judeţean al Societăţilor din Constanţa. Suntem onoraţi că şi anul acesta ne-am clasat pe locul 1 la categoria din care facem parte, fapt ce întăreşte angajamentul nostru de a fi cei mai buni şi de a ne dezvolta în permanenţă“, a declarat Emel Veli, directorul de vânzări Solid House SRL.

 
Birou de vânzări în staţiunea Mamaia, zona Butoaie
 
Firma Solid House SRL se ocupă cu „lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti“, fiind cunoscută ca dezvoltator imobiliar, care a ridicat mai multe blocuri de locuinţe în Constanţa şi în staţiunea Mamaia. În prezent, cele mai importante proiecte pe care le construieşte sunt în Mamaia, în zona Butoaie din staţiune, şi pe strada Corbului.
 
Mai multe blocuri în Constanţa şi Mamaia
 
Compania Solid House construieşte mai multe blocuri în Constanţa şi Mamaia. Complexul rezidenţial Mamaia din zona Butoaie este compus din blocuri cu regim de înălţime de 6 şi 8 etaje, cu subsol, care vor avea în total 237 de apartamente, împărţite în 4 scări. Oferta cuprinde garsoniere cu suprafeţe cuprinse între 46,25 mp şi 59,73 mp, apartamente cu două camere, cu suprafeţe cuprinse între 65,40 mp şi 77,50 mp, şi apartamente cu 3 camere, cu o suprafaţă construită de 102.05 mp. Apartamentele se predau la cheie şi beneficiază de toate finisajele şi dotările necesare: gresie, faianţă, parchet, centrală proprie de apartament, tâmplărie PVC, obiecte sanitare.
 
Tot ce vă rămâne de făcut este să îl personalizaţi pe gustul vostru şi vă veţi simţi acasă. Finisajele pot fi efectuate de dezvoltator, iar clientul poate alege dintr-o gamă variată de modele şi tipuri de materiale cum ar fi: marmură, travertin, gresie, faianţă, parchet. Mai mult, în preţul apartamentului sunt incluse centrala pe gaz, caloriferele, aer condiţionat, uşile din lemn la interior, uşa din metal la exterior şi obiectele sanitare. Complexul rezidenţial are câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, dar şi 20% de locuri în plus, pentru vizitatori. De asemenea, apartamentele au o garanţie inclusă de doi ani. Mai multe informaţii găsiţi la adresa www.solidhouse.ro.
 
Sursa foto: Solid House SRL

Citeşte şi:
 
Solid House SRL, premiată de CCINA la Topul Judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa (galerie foto)

Grădiniţa cu Program Prelungit „Steluţele mării“ din municipiul Constanţa, reabilitată de Solid House (galerie foto)

Birou de vânzări deschis de Solid House în staţiunea Mamaia, zona Butoaie (galerie foto)

Confort maxim şi siguranţă Proiecte rezidenţiale, oferite de Solid House în zona Sabroso Brătianu şi pe malul lacului Siutghiol (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce cumpără Spitalul Militar Constanța de la o firmă din București (DOCUMENT)

22 Jun 2022 478

Achitare răsunătoare la Constanța! Curtea de Apel reia procesul celor 11 inculpați. Una dintre firme, în faliment (document)

13 Sep 2021 10752

Presupus prejudiciu, 27 de milioane de lei DNA Constanța a intrat în piața afacerilor cu carburanți! Cine sunt incupații și în ce firme apar

04 Sep 2021 4475

Modificări în Feelters Systems SRL! Schimbare de administrator

29 Jul 2021 965

CCINA premiază excelenţa în afaceri Topul judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa, pe 2018, la cea de-a XXVI-a ediţie

15 Oct 2019 2005

Top 300 Capital Ediţia 2018 Milionari în euro cu afaceri la Constanţa. Azi, familia Idu, Florin Cârstocea, Omer Susli şi Nicolae Bucovală

10 Dec 2018 7641

Mai multe firme din judeţul Constanţa, dizolvate. De cine au fost controlate şi ce afaceri desfăşurau

20 Oct 2018 2332

Echipamente medicale furnizate către Spitalul Militar Constanța de două firme din București. Ce valoare are contractul (document)

19 Sep 2017 2571

Top 10 firme „abonate“ la bugetul Primăriei Constanţa în perioada 2007-2015

22 Dec 2016 2212

Synttergy Consult SRL şi Top Diagnostics SRL au bătut palma cu Spitalul Judeţean Constanţa (document)

07 Dec 2016 4555

Car Top SRL din Piatra Neamţ se va ocupa de cadastrări pentru Regionala CF Constanţa (document)

26 Nov 2016 3530

Premiată de CCINA Rompetrol Rafinare SA, pe podiumul Topului societăţilor din judeţul Constanţa

05 Nov 2016 3638

Top Diagnostics SRL aprovizionează Spitalul Județean cu reactivi pentru laborator (document)

21 Sep 2016 3786

Cum au fost valorificate bunurile din patrimoniul Auto Grup SRL

07 Jul 2016 2241

Maraton Trans SRL și SC Top-Ten SRL oferă transport la Medgidia și Tulcea pentru Transelectrica (document)

21 Feb 2016 2932