Trupă fenomen prezentă la UNOLTD! (VIDEO)

Formația Imagine Dragons va fi prezentă la UNTOLD 2023! 

Cea de-a 8-a ediție UNTOLD va avea loc între 3 și 6 august 2023. Organizatorii spun că anul viitor vor aduce, pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, și trupe în premieră pentru România.

Oficial de la organizatorii UNTOLD 

Trupa Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, anul viitor, la festivalul UNTOLD! Organizatorii anunță astfel o premieră pentru țara noastră și primul live-act major pentru cea de-a 8-a ediție UNTOLD, care va avea loc între 3 și 6 august 2023, în Cluj-Napoca. Imagine Dragons este una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume și una dintre cele mai iubite formații de pe întreg mapamondul.
 
Recompensată cu un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award și un World Music Award, trupa din Statele Unite ale Americii a inclus festivalul UNTOLD în turneul mondial din 2023. O veste mult așteptată de fanii Imagine Dragons din România și nu numai!
 
Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman au pus bazele Imagine Dragons în Nevada. Primul single lansat a fost ,,It’s Time”, urmat de un prim album considerat iconic - ,,Night Vision”, apărut în 2012.
 
,,Radioactive”, single-ul de promovare pentru acest material discografic, a fost numit de publicația Rolling Stone ,,cel mai mare hit rock din 2012”, fiind și piesa cu cele mai multe săptămâni de prezență în clasamentul oficial al Statelor Unite, Billboard Hot 100. Billboard a recompensat trupa cu trofee la categoriile: ,,Breakthrough Band of 2013" și ,,Biggest Band of 2017”.
Single-ul  ,,Believer” a fost cea mai bine vândută piesă din 2017 în Statele Unite și a intrat în clasamentul celor mai bine vândute piese din toate timpurile.
 
Cinci ani mai târziu, ,,Believer” marchează un record și pe platforma de streaming Spotify, e piesa cu cea mai lungă perioadă de prezență în Top Songs Global, 301 de săptămâni, cu peste 2,277 miliarde de ascultări.

 
Piesele ,,Thunder” și ,,Whatever It Takes”, incluse în albumul ,,Evolve”, au ajuns pe locul 1 în Billboard Hot Rock Songs, fiind piesele cu cele mai multe săptămâni de prezență consecutivă în fruntea topului american.  
 

Imagine Dragons înseamnă 10 ani de carieră de succes, o trupă care a oferit de fiecare dată amintiri memorabile în turneele live, la fiecare piesă lansată, un portofoliu impresionant
 
 În luna august a anului viitor, fanii se vor putea bucura live de Imagine Dragons la festivalul UNTOLD.
 
FANII POT CUMPĂRA ABONAMENTE LA UNTOLD 2023, LUNI, 28 NOIEMBRIE, DOAR DACĂ SE ÎNREGISTREAZĂ PE UNTOLD.COM
 
Abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție UNTOLD vor fi scoase la vânzare luni, 28 noiembrie. Organizatorii au pregătit 10.000 de abonamente pentru fanii care se înregistrează pe untold.com. Peste 50.000 de oameni s-au înscris deja și speră să fie printre norocoșii care își asigură intrarea la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume. La vânzarea de pe 28 noiembrie, prețurile vor fi următoarele:
 
  • General Access Basic: 129 euro + taxe (preț final 250 euro + taxe) 
  • General Access Risk-Free: 149 euro + taxe (preț final 270 euro + taxe) 
  • VIP: 350 euro + taxe (preț final 500 euro + taxe) 

Povestea cu numărul 8 a festivalului UNTOLD se va scrie între 3 și 6 august 2023, în Cluj-Napoca.


Despre Imagine Dragons 

Imagine Dragons este o trupă de muzică pop din Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii. Trupa a reușit sa ajungă în topuri în septembrie 2012, după lansarea primului album de studio, Night Visions și a single-ului It's Time. Albumul Night Visions a ajuns pe locul 2 în Billboard 200. Conform revistei Billboard, Imagine Dragons este ce mai bună trupă din toate timpurile. De asemenea, Rolling Stone consideră piesa Radioactive cel mai mare hit de muzică rock al anului 2013. 

Trupa este alcătuită din solistul Dan Reynolds, chitaristul Daniel Wayne Sermon (Wayne "Wing" Sermon), basistul Ben McKee și din bateristul Daniel Platzman. 

Albumul de debut al trupei Night Visions este certificat cu platină în douăsprezece țări, având peste 2 milioane de copii vândute în Statele Unite. Totodată, albumul este certificat cu aur în multe țări.

Trupa a terminat înregistrarea albumului de debut, Night Visions în vara anului 2012 la Studio X în Palms Casino Resort și a lansat albumul cu o zi înainte de Labor Day (4 septembrie 2012). A ajuns pe locul 2 în clasamentul Billboard 200, cu vânzări ,în prima săptamână, de peste 83.000 de copii, cel mai mare succes pentru un album de muzică rock de debut din 2006.[21] De asemenea, albumul a ajuns pe locul 1 în topurile Billboard Alternative and Rock Album precum și în topurile australiene, austriece, britanice, canadiene, germane, irlandeze, norvegiene, olandeze, portugheze, scoțiene și spaniole: A câștigat premiul Billboard Music Award pentru cel mai bun album rock și a fost nominalizat la premiul Juno Award pentru Albumul Internațional al Anului.

Night Visions a fost certificat cu platină de RIAA precum și în Australia, Austria, Marea Britanie, Brazilia, Canada, Elveția, Mexic, Noua Zeelandă, Polonia, Portugalia și Suedia.

Cel de-al doilea single al trupei, Radioactive, a ajuns pe locul 1 în Billboard Alternative Songs, Billboard Rock Songs și în clasamentele muzicale suedeze și au fost vândute în Statele Unite peste șapte milioane de copii, zdrobind ,astfel, recordul de 87 de săptămâni în Billboard 100 Hot. Revista Rolling Stone au considerat-o a fi "cel mai mare hit rock al anului". Totodată, a fost cea mai difuzată melodie din 2013 , din Statele Unite. A fost nominalizat la Premiile Grammy pentru Recordul Anului și pentru Cea Mai Bună Performanță Rock la a 56-a ediție a Premiilor Grammy, câștigând ultimele două.

Cel de-al treilea single, Demons, a ajuns pe locul 1 în Billboard Pop Songs și pe locul 6 în Billboard Hot 100 și a vândut până în prezent peste 3 milioane de copii în Statele Unite.

Sursa video: Youtube/ ImagineDragons

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.