Tulcea Acționarii Energoterm SA, convocați în ședință. Ce s-a decis

  • Adunarea Generala a Acționarilor SC Energoterm SA Tulcea, societate pe acțiuni, s-a reunit în ședință ordinară la data de 06.07.2020.
  • Hotărârile Adunării Generale a Acționarilor se iau prin vot deschis.
Adunarea Generala a Acționarilor SC Energoterm SA Tulcea, societate pe acțiuni, s-a reunit în ședință ordinară la data de 06.07.2020, la sediul societății, astfel cum sunt enumerați mai jos:
  • Reprezentații acționarului majoritar, Consiliului Local Tulcea, cu sediul în Tulcea, cu 56.070 acțiuni nominative, a câte 100 de lei fiecare, în valore totală de 5.607.000, reprezentând 99,97% din capitalul social: Suhov Anca, reprezentant al Consilului Local în Adunarea Generală a Acționarilor, Graur Grigore Alin, reprezentant al Consilului Local în Adunarea Generală a Acționarilor.
  •  Udrea Iacob Aurelian reprezentantul acționarului minoritar, SC Transport Public SA, cu sediul în Tulcea, cu o acțiune nominativă, având o valoare de 100 lei, reprezentând 0,03 % din capitalul social. 
Acționarii au hotărât în mod expres să renunțe la îndeplinirea  oricăror formalități prealabile de convocare, prevăzute de actul constitutiv al societății, sau de legea societăților comerciale, nr.31/1990, cu modificările ulterioare.
 
Având în vedere prevedirile actului constitutiv al societății, Art.14- organizarea adunărilor generale care prevede: "Pentru validarea deliberărilor adunărilor generale a acționarilor este necesară prezența personal obligatorie a ¼ din numărul total de drepturi de vot" și Art.15.
 
Hotărârile Adunării Generale a Acționarilor se iau prin vot deschis.
 
Acționarii au aprobat cu unanimitate de voturi: Se aprobă prin prelungirea valabilității liniei de credit de 4.500.000 lei , pe o perioadă de 12 luni, începând cu data de 16.08.2020 până la 15.08.2021, de la Banca Comercială Română SA "Banca" în baza unui act adițional la contractul existent care urmează să fie încheiat  de către societatea în calitate de împrumutat și Bancă în calitate de creditor.
 
Contractul va fi garantat cu următoarele garanții:
 
  • creanțele din contractele comerciale  încheiate de către societate cu modificările și completările ulterioare
  • contract de ipotecă imobiliară încheiat între bancă și societate, prin care societatea constitutie în favoarea băncii, o ipotecă asupra bunurililor imobiliare prezentate în continuare: Punct termic nr. 2, Aleea Ciocârliei; Punct termic nr. 3, Aleea Metalurgiștilor; Punct termic nr. 6, Strada Spitalului; Punct termic nr. 22, Aleea Merișor; Punct termic nr. 34 , Aleea Mirela (Cicoarei); Punct termic nr. 57, Aleea Eternității, toate punctele termice mai sus menționate fiind situate în Tulcea. 
Linia de credit, contractele de garanție menționate mai sus și orice alte documente de finalizare menționate în acestea, sau definite ca atare de societate și de bancă, vor fi denumite "Documente de finanțare". Acționarii hotărăsc că societatea va întocmi, va participa, va semna, va furniza și va încheia documente de finațare în termenii și condițiile prevăzute în respectivele contracte, astfel cum aceștia vor fi negociați și agreați cu banca, de către persoana agreată în acest scop, conform Art. 4 de mai jos:
 
Art.4: Autorizarea și împuernicirea în numele și pe societății a lui Bisca Nicușor Liviu, născut în județul Tulcea.
 
Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Electrica Furnizare SA, contract de peste 2 milioane de lei cu Energoterm SA Tulcea (DOCUMENT)

18 Sep 2023 998

Acționarii furnizorului de energie termică din municipiul Tulcea, Energoterm au aprobat prelungirea unei linii de credit

09 Sep 2022 1055

Enel Energie SA îi furnizează energie electrică Energoterm SA Tulcea de aproape nouă milioane de lei (DOCUMENT)

29 Aug 2022 1489

Locuitorii din municipiul Tulcea ar putea rămâne fără căldură și apă caldă de săptămâna viitoare. Ce spun primarul, Ștefan Ilie, și reprezentanții Energoterm

30 Nov 2021 1755

UPDATE. Primăria Municipiului Tulcea Prețul plătit de populație până la finalul anului va fi de 450 lei/Gigacalorie

20 Nov 2021 2310

Cine va furniza energie electrică pentru Energoterm SA Tulcea. Detalii din contract (document)

01 Sep 2021 2963

Tulcea Acționarii Energoterm SA, convocați în ședință. Se modifică componența Adunării Generale

11 Sep 2020 1273

Mandatele membrilor CA al Energoterm Tulcea au fost prelungite. Cine face parte din consiliu

22 Aug 2020 1987

La Tulcea s-a reuşit anularea în instanţă a regulamentului privind debranşarea de la sistemul centralizat (document)

25 Nov 2014 5661