Tulcea Ce au mai depistat în trafic polițiștii rutieri. Au fost întocmite dosare penale

  • Infracțiuni la regimul rutier, depistate de polițiștii tulceni. 
  • În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.
La data de 24 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Elizeului, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 24 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Taunului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Jijila au depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Jijila, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Jijila, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci au depistat un bărbat în vârstă de 22 de ani, din comuna Greci, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Greci, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 25/26 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Lac Ciuperca, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acțiune a polițiștilor pe DN 39, în Eforie Nord Iată valoarea amenzilor aplicate. Au fost reținute și permise de conducere (galerie foto)

18 Sep 2021 2702

IPJ Tulcea Șofer cu permis de conducere anulat, depistat în trafic

15 Jan 2021 1264

De 8 Martie, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa oferă flori șoferițelor (galerie foto+video)

08 Mar 2020 3658

Pericol în trafic în județul Constanța. Șoferi băuți, depistați la volan. O șoferiță implicată într-un accident rutier

18 Jan 2020 4481

Activitate rutieră Județul Constanţa. Șoferi băuţi la volan, depistați de polițiști

28 Nov 2019 1743

Județul Constanţa Pericol în trafic. Mai mulți șoferi băuți sau fără permis de conducere, depistați la volan

31 Oct 2019 1764