Tulcea Reprezentanții HoReCa din zona Deltei, întâlnire cu Horia Constantinescu

foto: ANPC

Reprezentanții mediului de afaceri din industria turismului, care activează în zona Deltei Dunării, s-au întâlnit la finalul săptămânii trecute cu președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, la Tulcea. 

Potrivit unui document al ANPC, întâlnirea a avut loc pentru a le oferi acestora consiliere la începutul sezonului estival. 

Astfel, la reuniunea realizată la invitația prefectului județului, Alexandru Dan Munteanu, au luat parte și alți reprezentanți ai instituțiilor de control din România care, alături de comisarii ANPC, urmează să verifice modul în care este respectată legislația în vigoare, în sezonul vacanțelor în Deltă, din acest an.
 

„Salut inițiativa Prefecturii Tulcea. Trebuie să mulțumesc și operatorilor economici prezenți, pentru participare și implicare, mai ales că sunt cei care dau dovadă de dorință a promovării unui turism de calitate.

Schimbul de idei, inclusiv cu reprezentanții altor autorități de control, va aduce plusvaloare acestei industrii greu încercate în ultimii ani”, a precizat Horia Constantinescu, președintele ANPC.

 

Aflați față în față cu zeci de oameni de afaceri din HoReCa, reprezentanții autorităților le-au oferit toate informațiile necesare oamenilor de afaceri din domeniul HoReCa, astfel încât, după doi ani de panedemie marcați de perioade de restricții, care au afectat direct turismului românesc din Deltă, industria de profil să se adapteze repede și corect la condițiile impuse de proximitatea conflictului armat din Ucraina vecină, pentru a nu înregistra o nouă perioadă complicată.

Totodată, reprezentanții industriei hospitalității din zonă au profitat de acest prilej și au lansat întrebările sau subiectele pe care le doreau dezbătute, pentru a-și clarifica nelămuririle chiar cu cei care urmează, în această vară, să le controleze activitatea, mai precizează sursa citată. 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aplicațiile Temu și Shein - metoda prin care păcălesc utilizatorii. ANPC atenționează

23 Apr 2024 703

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 750

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 688

Paul Anghel încurajează petrecerea minivacanței de 1 Mai și Sărbătorile Pascale pe litoralul românesc și în Deltă Dunării

21 Apr 2024 461

Constanța Comandamentul 1 Mai – Sărbători Pascale va monitoriza activitățile comerciale din zonele turistice din țară

18 Apr 2024 525

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 959

Justiție Constanța Soluția magistraților în procesul dintre Profi Rom Food SRL și Comisariatul Regional Pentru Protecția Consumatorului Regiunea Sud-Est

15 Apr 2024 452

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 712

Verificări ANPC pentru pregătirea minivacanței de din luna mai în zonele turistice din România

03 Apr 2024 479

Amenzi în valoare de peste 45.000 de lei aplicate de ANPC pentru pui cu Salmonella. Ce au găsit comisarii la Penny și Metro

01 Apr 2024 666

ANPC Loturi de pui provenite din Polonia și Ungaria au fost retrase de pe piaţă după ce s-a depistat salmonela

31 Mar 2024 514

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 937

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 2289

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 3987

ANPC anunță că va controla produsele de post, în perioada următoare

17 Mar 2024 676