Tulcea Tineri prinși cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

  • În urma inspecției autoturismului, jandarmii au găsit un număr de 15 pachețele ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui.

Marți,  în jurul orei 22.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, aflați în serviciul de patrulare în municipiul Tulcea, au observat patru tineri care se aflau lângă un autoturism într-o parcare din apropierea unui parc, consumând băuturi alcoolice.
 
Jandarmii au procedat la legitimarea și controlul corporal preventiv, găsind asupra unuia dintre tineri 4 pachețele ambalate ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui și o țigaretă, acesta declarând că nu știe cui aparțin.
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Tulcea, în urma inspecției autoturismului, jandarmii au găsit un număr de 15 pachețele ce conțineau resturi vegetale de culoare galben verzui, 5 pliculețe ce conțineau un praf de culoare albă, o pungă de filtre de țigarete învelite în folie de plastic, mai multe foițe pentru confecționarea țigaretelor, un cântar electronic de buzunar și mai multe dispozitive de mărunțit (grindere).
 

„Tinerii, cu vârste cuprinse între 19 și 21 de ani, au avut puncte de vedere diferite cu privire la cele întâmplate. Unul dintre ei a spus jandarmilor că s-a întâlnit cu ceilalți prieteni în jurul orei 21.00 pentru a se sfătui cu privire la teme, dar între timp au cumpărat și băuturi alcoolice pe care le-au consumat împreună.
 
Alt tânăr a declarat că nu-și mai aduce aminte, dar știe sigur că unul dintre ei a consumat substanțe vegetale interzise.
 
Al treilea tânăr a recunoscut că a fost de acord să consume substanțe vegetale interzise, deoarece a experimentat de mai multe ori.
 
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea pentru continuarea verificărilor, însă acolo s-a prezentat și un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, care a declarat că autoturismul și produsele găsite îi aparțin, el precizând că s-a întâlnit în acea seară cu cei patru prieteni, însă s-a deplasat până la magazin să cumpere ceva și în acel moment și-au făcut apariția jandarmii“,. spun repezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Tulcea

 
Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, acestea fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Tulcea, convocat în ședință ordinară. Lista proiectelor de pe ordinea de zi

29 Mar 2024 27

O navă de tip catamaran va transporta pasagerii între municipiul Tulcea și Tudor Vladimirescu (VIDEO)

28 Mar 2024 520

Exclusiv Noi procurori pentru Constanța și Tulcea! Să-i cunoaștem (DOCUMENT)

28 Mar 2024 1100

Arde o locuință în municipiul Tulcea! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 491

Licitații Tulcea Ce firmă va livra carne la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului?

28 Mar 2024 331

Ziua Jandarmeriei, marcată la Tulcea prin activități specifice (FOTO)

28 Mar 2024 371

Universitatea Ovidius Constanța Cine sunt câștigătorii celei de-a XII-a ediție a Sesiunii de comunicări ştiinţifice pentru elevi „Noi şi Economia”.

27 Mar 2024 602

#DobrogeaDigitală Măcin în anul 1879 - „Tutunul se cultivă mai în toate satele acestui district“

27 Mar 2024 714

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt. Când expiră avertizarea meteo

27 Mar 2024 513

Licitație organizată de primăria Valea Nucarilor pentru infrastructura rutieră din satul Agighiol, contestată la CNSC

27 Mar 2024 337

Tudor Hubati, adjunctul Zonei Libere Sulina, proces la Constanța cu inspectorii de integritate

27 Mar 2024 404

Femeie din Tulcea acuzată de viol asupra unui minor! Cazul ajunge la Constanța

27 Mar 2024 474

#DobrogeaDigitală Comerțul tulcean din anul 1879 - „Industria din oraşul Tulcea şi din toată Dobrogea este încă nulă“ (II)

26 Mar 2024 909

Marcela Stăncioiu, fosta șefă a Camerei de Conturi Tulcea, acuzată că ar fi agresat o secretară, care nu ar fi salutat-o! Cazul, judecat la Constanța

26 Mar 2024 837

Licitații Tulcea Aproximativ 10 milioane de lei sunt puși la bătaie pentru reabilitarea și modernizarea școlii I.L. Caragiale (DOCUMENT)

26 Mar 2024 468