Tulcea. Un bărbat a reclamat un conflict cu fiul său. Au intervenit jandarmii. Ce s-a întâmplat

  • Un bărbat de 45 de ani şi-a agresat tatăl pentru că nu l-a lăsat să facă duş, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea.
 Astăzi, în jurul orei 06:40,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, de către ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat la sediul Poliţiei pentru a reclama un conflict cu fiul său.

Jandarmii s-au deplasat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, unde, au identificat bărbatul reclamant, care a declarat faptul că, în data de 09.03.2021, în jurul orei 21:30, fiul său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a devenit agresiv atât verbal, cât şi fizic, adresându-i expresii jignitoare şi ameninţându-l cu moartea.
 
Bărbatul a relatat faptul că fiul său l-a îmbrâncit, a încercat să-l lovească, timp în care, încercând să se apere,  s-a sprijinit în tocul uşii, astfel provocându-şi mai multe echimoze pe ambele antebraţe. Bărbatul a mai adăugat faptul că s-a refugiat în dormitor, însă fiul său, într-un exces de furie a trântit uşa de la baie, astfel, reuşind să spargă geamul uşii.
 
În jurul orei 04:30, fiul bărbatului a început din nou să ţipe la tatăl său, să trântească uşile apartamentului, ameninţându-l cu moartea.
 
Având în vedere cele declarate, jandarmii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, unde au luat legătura cu fiul acestuia, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a declarat că, toate neînţelegerile au pornit de la faptul că tatăl lui i-a interzis să facă un duş, motivul invocat fiind faptul că apartamentul este al lui. Acesta a mai adăugat că neînţelegerile dintre ei sunt mai vechi, tatăl lui, încălcându-i mai multe drepturi pe care le are în locuinţa comună, precizând faptul că între ei există un contract de rentă viageră .
 
Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului reclamat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente .
 
De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Sursa foto: IJJ Tulcea
 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Comunei Hamcearca, judeţul Tulcea, angajează agent de pază

14 May 2021 314

Meva Concept va extinde și moderniza Școala din comuna Nufăru, județul Tulcea

14 May 2021 492

Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, întâlnire cu comandantul SOCEUR

14 May 2021 404

Situația la spitalele din Tulcea și Constanța Verificarea modului de raportare a deceselor COVID-19. Raportări ieșite din tipar

14 May 2021 681

Comuna Ceatalchioi, județul Tulcea, are stemă. Ce semnificații au elementele care o compun

14 May 2021 591

Licitația Gărzii de Coastă pentru curățarea și întreținerea fâșiei de protecție, anulată (document)

14 May 2021 899

Vasile Apetroaie, Nicoleta Ciortan, Nastasia Fotu Constanţa şi Tulcea, rezultate deosebite la Maratonul Internaţional Varna

14 May 2021 1731

Irina Manole, șef în cadrul O.J.F.I.R. Tulcea, acuzată de luare de mită, poate fi eliberată din arestul preventiv

14 May 2021 830

Liceul Tehnologic „Ion Mincu” din Tulcea angajează îngrijitor

13 May 2021 625

Spitalul Județean Tulcea achiziționează echipamente de protecție

13 May 2021 1045

KIM Yong Ho, Ambasadorul Republicii Coreea în România, în vizită la Tulcea „Îmi face o deosebită plăcere și onoare să fiu un ambasador al turismului și al vinului dobrogean în țara mea”

12 May 2021 455

Tulcea Unde a fost găsit un copil de 6 ani, dat dispărut. Mesajul transmis de jandarmi tuturor părinților

12 May 2021 565

Tulcea Unelte de pescuit folosite de cei ce ignoră perioada de prohibiție, depistate de polițiștii de frontieră

12 May 2021 539

Incendiu auto în Tulcea

12 May 2021 530

Condamnare definitivă într-un dosar al DNA Constanța. Doi ani de închisoare cu suspendare pentru un fermier din Tulcea

12 May 2021 708