Tulcea. Un bărbat a reclamat un conflict cu fiul său. Au intervenit jandarmii. Ce s-a întâmplat

  • Un bărbat de 45 de ani şi-a agresat tatăl pentru că nu l-a lăsat să facă duş, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea.
 Astăzi, în jurul orei 06:40,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, de către ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat la sediul Poliţiei pentru a reclama un conflict cu fiul său.

Jandarmii s-au deplasat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, unde, au identificat bărbatul reclamant, care a declarat faptul că, în data de 09.03.2021, în jurul orei 21:30, fiul său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a devenit agresiv atât verbal, cât şi fizic, adresându-i expresii jignitoare şi ameninţându-l cu moartea.
 
Bărbatul a relatat faptul că fiul său l-a îmbrâncit, a încercat să-l lovească, timp în care, încercând să se apere,  s-a sprijinit în tocul uşii, astfel provocându-şi mai multe echimoze pe ambele antebraţe. Bărbatul a mai adăugat faptul că s-a refugiat în dormitor, însă fiul său, într-un exces de furie a trântit uşa de la baie, astfel, reuşind să spargă geamul uşii.
 
În jurul orei 04:30, fiul bărbatului a început din nou să ţipe la tatăl său, să trântească uşile apartamentului, ameninţându-l cu moartea.
 
Având în vedere cele declarate, jandarmii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, unde au luat legătura cu fiul acestuia, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a declarat că, toate neînţelegerile au pornit de la faptul că tatăl lui i-a interzis să facă un duş, motivul invocat fiind faptul că apartamentul este al lui. Acesta a mai adăugat că neînţelegerile dintre ei sunt mai vechi, tatăl lui, încălcându-i mai multe drepturi pe care le are în locuinţa comună, precizând faptul că între ei există un contract de rentă viageră .
 
Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului reclamat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente .
 
De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Sursa foto: IJJ Tulcea
 

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Delta Terminal SRL se mută din Tulcea în Constanța. Unde este noul sediu

17 Jun 2024 193

CNAIR achiziționează servicii de deszăpezire pentru DRDP – Constanța - SDN Tulcea! (DOCUMENT)

17 Jun 2024 220

Lan de grâu cuprins de flăcări în județul Tulcea! Focul amenința o stație GPL și o fermă din apropiere (GALERIE FOTO0

16 Jun 2024 547

Indemnizaţiile membrilor Consiliului de Administraţie, aprobate în Adunarea Generală Ordinară a Asociaților societății Comcereal SA Tulcea

16 Jun 2024 429

Conducerea Parchetului Judecătoriei Tulcea, în atenția CSM

16 Jun 2024 380

Județul Constanța Luptătorii de la Shobu Lumina au urcat pe podium și la „Danube Delta International Cup“ (GALERIE FOTO)

16 Jun 2024 744

Județul Tulcea, sub cod galben de intensificări ale vântului! Lista zonelor vizate

15 Jun 2024 512

Militarii Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești" Constanța și jandarmii din Tulcea își unesc forțele (FOTO)

15 Jun 2024 444

Firme Constanța Un asociat s-a retras din cadrul Panini Gourmet SRL

15 Jun 2024 382

CFR SA închide temporar circulaţia feroviară între Babadag şi Cataloi - de pe secţia Medgidia – Tulcea Oraş. Iată cauza

15 Jun 2024 659

UPDATE În județul ConstanțaAccident rutier aproape de Cogealac, pe drumul spre Tulcea. Ambulanța intervine

14 Jun 2024 1606

Bărbat bătut de către alți trei în Babadag, județul Tulcea. Conflictul s-a iscat spontan pe fondul consumului de alcool

14 Jun 2024 1050

Se anunță ploi torențiale și vijelii în județul Tulcea! Recomandările pompierilor

14 Jun 2024 635

Dosarul unui fost primar din Tulcea, acuzat de abuz în serviciu, se va rejudeca!

14 Jun 2024 596

În Tulcea „Tinere voci ale Ucrainei – Forumul Participării Copilului“, eveniment pentru un dialog deschis cu tinerii refugiați ucraineni

14 Jun 2024 374