Tulcea. Un bărbat a reclamat un conflict cu fiul său. Au intervenit jandarmii. Ce s-a întâmplat

  • Un bărbat de 45 de ani şi-a agresat tatăl pentru că nu l-a lăsat să facă duş, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea.
 Astăzi, în jurul orei 06:40,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, de către ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat la sediul Poliţiei pentru a reclama un conflict cu fiul său.

Jandarmii s-au deplasat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, unde, au identificat bărbatul reclamant, care a declarat faptul că, în data de 09.03.2021, în jurul orei 21:30, fiul său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a devenit agresiv atât verbal, cât şi fizic, adresându-i expresii jignitoare şi ameninţându-l cu moartea.
 
Bărbatul a relatat faptul că fiul său l-a îmbrâncit, a încercat să-l lovească, timp în care, încercând să se apere,  s-a sprijinit în tocul uşii, astfel provocându-şi mai multe echimoze pe ambele antebraţe. Bărbatul a mai adăugat faptul că s-a refugiat în dormitor, însă fiul său, într-un exces de furie a trântit uşa de la baie, astfel, reuşind să spargă geamul uşii.
 
În jurul orei 04:30, fiul bărbatului a început din nou să ţipe la tatăl său, să trântească uşile apartamentului, ameninţându-l cu moartea.
 
Având în vedere cele declarate, jandarmii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, unde au luat legătura cu fiul acestuia, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a declarat că, toate neînţelegerile au pornit de la faptul că tatăl lui i-a interzis să facă un duş, motivul invocat fiind faptul că apartamentul este al lui. Acesta a mai adăugat că neînţelegerile dintre ei sunt mai vechi, tatăl lui, încălcându-i mai multe drepturi pe care le are în locuinţa comună, precizând faptul că între ei există un contract de rentă viageră .
 
Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului reclamat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente .
 
De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Sursa foto: IJJ Tulcea
 

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Magistratul Izabela Stoian, președinte în Tribunalul Tulcea pentru încă șase luni

22 Sep 2023 326

Lupta pentru conducerea instanțelor din Constanța! Mâine e ultima zi pentru depunerea candidaturilor

21 Sep 2023 582

UPDATE Intervenție de urgență în municipiul Tulcea! Două persoane inconștiente, căzute în beciul unei locuințe (GALERIE FOTO)

21 Sep 2023 520

Zece percheziții Mai multe persoane din Tulcea, menținute în arest la Constanța

21 Sep 2023 404

Licitație organizată de Spitalul Județean Tulcea, contestată la CNSC. Procedura a fost anulată!

21 Sep 2023 400

Adolescent accidentat pe o trecere de pietoni din municipiul Tulcea

21 Sep 2023 460

Tragedie în județul Tulcea! Tânără decedată într-un accident rutier la Nicolae Bălcescu

21 Sep 2023 650

Stațiunea de Cercetare - Dezvoltare Agricolă Tulcea achiziționează îngrășăminte chimice (DOCUMENT)

20 Sep 2023 395

Accident naval în Delta Dunării Turistul german dispărut în Deltă, a fost găsit

20 Sep 2023 803

Elevă a Colegiului Național Spiru Haret Tulcea, acuzată de agresiune! Ce spune directorul instituției de învățământ

19 Sep 2023 564

Imagini șocante surprinse de camerele de supraveghere în timpul crimei de la Tulcea (VIDEO)

19 Sep 2023 5051

Cei doi bărbați, suspectați că ar fi ucis în bătaie un tânăr de 17 ani la Tulcea, arestați preventiv pentru 30 de zile

19 Sep 2023 590

Tragedie la Tulcea! Tânăr de 17 ani, ucis în bătaie. Mai multe lumânări, aprinse la locul crimei (VIDEO)

19 Sep 2023 4987

Justiție Dobrogea Curtea de Apel București cere un magistrat de la Judecătoria Tulcea pentru Judecătoria Roșiori de Vede

19 Sep 2023 397

Tragedie la Tulcea! Un minor a fost ucis

18 Sep 2023 3234