Tulcea. Un bărbat a reclamat un conflict cu fiul său. Au intervenit jandarmii. Ce s-a întâmplat

  • Un bărbat de 45 de ani şi-a agresat tatăl pentru că nu l-a lăsat să facă duş, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea.
 Astăzi, în jurul orei 06:40,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, de către ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat la sediul Poliţiei pentru a reclama un conflict cu fiul său.

Jandarmii s-au deplasat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, unde, au identificat bărbatul reclamant, care a declarat faptul că, în data de 09.03.2021, în jurul orei 21:30, fiul său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a devenit agresiv atât verbal, cât şi fizic, adresându-i expresii jignitoare şi ameninţându-l cu moartea.
 
Bărbatul a relatat faptul că fiul său l-a îmbrâncit, a încercat să-l lovească, timp în care, încercând să se apere,  s-a sprijinit în tocul uşii, astfel provocându-şi mai multe echimoze pe ambele antebraţe. Bărbatul a mai adăugat faptul că s-a refugiat în dormitor, însă fiul său, într-un exces de furie a trântit uşa de la baie, astfel, reuşind să spargă geamul uşii.
 
În jurul orei 04:30, fiul bărbatului a început din nou să ţipe la tatăl său, să trântească uşile apartamentului, ameninţându-l cu moartea.
 
Având în vedere cele declarate, jandarmii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, unde au luat legătura cu fiul acestuia, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a declarat că, toate neînţelegerile au pornit de la faptul că tatăl lui i-a interzis să facă un duş, motivul invocat fiind faptul că apartamentul este al lui. Acesta a mai adăugat că neînţelegerile dintre ei sunt mai vechi, tatăl lui, încălcându-i mai multe drepturi pe care le are în locuinţa comună, precizând faptul că între ei există un contract de rentă viageră .
 
Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului reclamat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente .
 
De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Sursa foto: IJJ Tulcea
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Arde o locuință în municipiul Tulcea! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 200

Licitații Tulcea Ce firmă va livra carne la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului?

28 Mar 2024 227

Ziua Jandarmeriei, marcată la Tulcea prin activități specifice (FOTO)

28 Mar 2024 247

Universitatea Ovidius Constanța Cine sunt câștigătorii celei de-a XII-a ediție a Sesiunii de comunicări ştiinţifice pentru elevi „Noi şi Economia”.

27 Mar 2024 559

#DobrogeaDigitală Măcin în anul 1879 - „Tutunul se cultivă mai în toate satele acestui district“

27 Mar 2024 551

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt. Când expiră avertizarea meteo

27 Mar 2024 500

Licitație organizată de primăria Valea Nucarilor pentru infrastructura rutieră din satul Agighiol, contestată la CNSC

27 Mar 2024 321

Tudor Hubati, adjunctul Zonei Libere Sulina, proces la Constanța cu inspectorii de integritate

27 Mar 2024 384

Femeie din Tulcea acuzată de viol asupra unui minor! Cazul ajunge la Constanța

27 Mar 2024 447

#DobrogeaDigitală Comerțul tulcean din anul 1879 - „Industria din oraşul Tulcea şi din toată Dobrogea este încă nulă“ (II)

26 Mar 2024 755

Marcela Stăncioiu, fosta șefă a Camerei de Conturi Tulcea, acuzată că ar fi agresat o secretară, care nu ar fi salutat-o! Cazul, judecat la Constanța

26 Mar 2024 807

Licitații Tulcea Aproximativ 10 milioane de lei sunt puși la bătaie pentru reabilitarea și modernizarea școlii I.L. Caragiale (DOCUMENT)

26 Mar 2024 463

Exclusiv Valul nou în magistratură! Cine sunt și de unde vin noii judecători din Constanța și Tulcea. Lista (DOCUMENT)

26 Mar 2024 1829

Polițiștii din Sulina, județul Tulcea, în mijlocul elevilor (Galerie FOTO)

26 Mar 2024 324

Arestare în Tulcea! Femeie acuzată de viol și pornografie infantilă

25 Mar 2024 674