Tulcea. Un bărbat a reclamat un conflict cu fiul său. Au intervenit jandarmii. Ce s-a întâmplat

  • Un bărbat de 45 de ani şi-a agresat tatăl pentru că nu l-a lăsat să facă duş, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea.
 Astăzi, în jurul orei 06:40,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, de către ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat la sediul Poliţiei pentru a reclama un conflict cu fiul său.

Jandarmii s-au deplasat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, unde, au identificat bărbatul reclamant, care a declarat faptul că, în data de 09.03.2021, în jurul orei 21:30, fiul său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a devenit agresiv atât verbal, cât şi fizic, adresându-i expresii jignitoare şi ameninţându-l cu moartea.
 
Bărbatul a relatat faptul că fiul său l-a îmbrâncit, a încercat să-l lovească, timp în care, încercând să se apere,  s-a sprijinit în tocul uşii, astfel provocându-şi mai multe echimoze pe ambele antebraţe. Bărbatul a mai adăugat faptul că s-a refugiat în dormitor, însă fiul său, într-un exces de furie a trântit uşa de la baie, astfel, reuşind să spargă geamul uşii.
 
În jurul orei 04:30, fiul bărbatului a început din nou să ţipe la tatăl său, să trântească uşile apartamentului, ameninţându-l cu moartea.
 
Având în vedere cele declarate, jandarmii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, unde au luat legătura cu fiul acestuia, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a declarat că, toate neînţelegerile au pornit de la faptul că tatăl lui i-a interzis să facă un duş, motivul invocat fiind faptul că apartamentul este al lui. Acesta a mai adăugat că neînţelegerile dintre ei sunt mai vechi, tatăl lui, încălcându-i mai multe drepturi pe care le are în locuinţa comună, precizând faptul că între ei există un contract de rentă viageră .
 
Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului reclamat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente .
 
De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Sursa foto: IJJ Tulcea
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Ziua Porților Deschise”, la Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea

23 Apr 2024 266

Colegiul Prefectural Tulcea Măsurile luate de autorități, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

23 Apr 2024 253

„Ziua Bibliotecarului din România", marcată de Biblioteca Județeană Panait Cerna Tulcea

23 Apr 2024 254

Tulcea Ministrul Sorin Grindeanu, prezent la conferința de recepție a Aeroportului Internațional „Delta Dunării”

23 Apr 2024 360

ARBDD Ziua Pământului celebrată de copii la Sulina, județul Tulcea

23 Apr 2024 219

UPDATE Tulcea Intervenție de urgență - un apartament a explodat!

23 Apr 2024 508

#DobrogeaDigitală Mangalia în anul 1879 - „De trei ori a fost arsă şi jefuită“

22 Apr 2024 747

Știri justiție Tulcea Angela Bianca Ispas, șefa Parchetului Judecătoriei Săliște, propusă șef în continuare în Parchetul Tribunalului Tulcea

22 Apr 2024 295

Tulcea Amenzi de mii de lei, aplicate de Jandarmi! Consumul de alcool și înjuratul în public, printre cele mai taxate gesturi

22 Apr 2024 362

Una dintre firmele familiei Horga-Cârlig a contestat licitația de modernizare a iluminatului public, organizată de Primăria Greci din județul Tulcea!

21 Apr 2024 445

Fost consilier local din Văcăreni, Tulcea, angajată ulterior în Primăria Văcăreni, proces la Constanța cu Agenția Națională de Integritate (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 501

CNAIR În atenția șoferilor! Transport agabaritic pe ruta Valea Seacă-Tulcea

20 Apr 2024 435

Spectacolul în premieră „Scrisoarea unei necunoscute”, la Teatrul Jean Bart din Tulcea

20 Apr 2024 498

Prima ediție a Festivalului Județean de Folclor „Ritm și Culoare“, deschisă la Tulcea (GALERIE FOTO)

20 Apr 2024 469

Campania națională ”Detector pentru Viață” a ajuns în județul Tulcea! În ce localități au fost montate detectoare de fum și monoxid de carbon (GALERIE FOTO)

20 Apr 2024 348