Tulcea Un elev a vrut să facă o glumă la școală, dar s-a ales cu un dosar penal pentru furt


 
foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea
Ieri, în jurul orei 13:00,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină cu privire la furtul unui telefon mobil la o școală din municipiul Tulcea.
 
Un comunicat din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea informează că jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului, au luat legătura cu diriginta clasei unde s-a petrecut fapta, aceasta declarând că în timpul orei de curs, o elevă a observat că nu mai are telefonul mobil asupra sa.
 
Fiind întrebată despre cele întâmplate, eleva în cauză, în vârstă de 17 ani, a declarat că avea un telefon mobil asupra ei, însă îi aparținea tatălui ei și pentru că nu cunoștea codul de acces al telefonului, a apelat la un coleg să o ajute să deblocheze telefonul. Elevul nu a reușit să deblocheze telefonul și a cerut ajutorul altui coleg din clasă. Acesta din urmă i-a spus fetei că nu a reușit nici el să deblocheze telefonul, însă nu-l mai are asupra lui pentru că l-a pus pe o anumită bancă. Când eleva a realizat că telefonul nu este de găsit, a comunicat dirigentei.
 
Jandarmii au procedat la efectuarea verificărilor, telefonul fiind găsit pe un perete despărțitor dintr-o baie. După ce au fost vizionate și imaginile video surprinse de camerele de supraveghere, s-a observat cum, imediat după terminarea orei de curs, un singur elev a părăsit sala, deplasându-se exact în baia unde a fost găsit și telefonul., mai infromează sursa citată. 
 
Ulterior, elevul a fost identificat, acesta declarând că a vrut să facă o glumă, însă când a aflat că a fost solicitat un echipaj de jandarmerie, s-a speriat și a ascuns telefonul pe acel perete despărțitor în baie pentru a nu fi descoperit.
 
Eleva și-a recuperat telefonul mobil, iar jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de organele competente.
 

Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să acorde o mai mare atenție asupra bunurilor personale și să solicite sprijinul forțelor de ordine în astfel de situații., recomandă Inspectoratul de Jandarmi Judeţean  Tulcea. 

 
 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un elev din Constanța ar putea primi daune morale de mii de euro. Se așteaptă verdictul Tribunalului

31 Jan 2023 1091

Incident la o școală! Anunțul Poliției despre trei eleve

16 Jan 2023 851

Elev bătut de un coleg de clasă. Mama copilului a anunțat Poliția. A fost întocmit dosar penal

10 Jan 2023 1091

Accident în faţa şcolii. Elev lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

10 Jan 2023 1393

Anunț important pentru părinții elevilor liceului tehnologic „Nicolae Dumitrescu” Cumpăna. Când sunt virate bursele

07 Dec 2022 1437

LIVE TEXT Flacăra "Spiritul Dobrogean" ajunge azi la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

22 Nov 2022 1025

ISJ Constanța, precizări despre situația apărută la Școala Gimnazială Nr. 30 Gheorghe Țițeica din Constanța. Vizat, un profesor de matematică

16 Nov 2022 1919

LIVE TEXT 14 Noiembrie - „Ziua Dobrogei”, marcată prin două activități, la Muzeul de Artă Populară (FOTO+VIDEO)

14 Nov 2022 1584

Editorial Cât de utile sunt activitățile preventive organizate de polițiști în școli. Mai mulți elevi, în pericol la școală

10 Nov 2022 1209

Caz șocant la Brăila! Un elev, înjunghiat în parc de un coleg de școală. Victima a ajuns la spital

09 Nov 2022 539

Conflict între colegi! Elev înțepat cu un cuțit în picior de un coleg. Totul s-a petrecut într-un părculeț de copii

08 Nov 2022 814

Elev agresat în sala de clasă de mama unui coleg. A fost întocmit dosar penal

07 Nov 2022 813

Anchetă la o școală după ce un elev a fost depistat având asupra sa un cuțit

03 Nov 2022 682

Incendiu în zona unei case mortuare din Constanța! Intervin pompierii (GALERIE FOTO +VIDEO)

02 Nov 2022 2962

Nou incident într-o școală din România Un băiat de clasa a VII-a a folosit un spray lacrimogen pe holul unității unde învață. Două eleve au avut nevoie de ajutor medical

02 Nov 2022 911