Ultima „fiță“ pe litoralul Mării Negre Alezzi, „clubul“ plutitor cu petreceri între Mamaia și Constanța! Imagini ce vor face senzație

  • „Este un proiect ambițios, căruia am vrea să îi dăm drumul în aproximativ o lună, dacă permit condițiile meteo, dar și contextul epidemiologic“, a declarat Costică Zelcă, pentru ZIUA de Constanța.
  • Alezzi, un catamaran cu o capacitate de circa 800 de persoane, cu baruri și sonorizare ce se ridică fără probleme la standardele oricărui iubitor de muzică, dans și distracție, se pregătește să ridice ancora și să înceapă petrecerile pe valuri.
  • „Vor fi plecări de două ori pe zi, iar durata unei plimbări va fi de minim trei sau patru ore. Catamaranul va pleca din Portul Midia, va acosta la Flora, pentru ambarcarea pasagerilor și va porni apoi spre Portul Tomis“, a precizat Costică Zelca.
  • În Galeria Foto pot fi admirate mai multe imagini de la bordul catamaranului „Alezzi“.
O nouă atracție se pregătește de start pe litoralul Mării Negre și este menită să concureze cluburile de fițe din Mamaia!
 
„Alezzi“, un catamaran cu o capacitate de circa 800 de persoane, cu baruri și sonorizare ce se ridică fără probleme la standardele oricărui iubitor de muzică, dans și distracție, se pregătește să ridice ancora și să înceapă petrecerile pe valuri. Ambarcațiunea este ancorată în prezent în Portul Midia.
 
„Este un proiect ambițios, căruia am vrea să îi dăm drumul în aproximativ o lună, dacă permit condițiile meteo, dar și contextul epidemiologic“, a declarat Costică Zelcă, pentru ZIUA de Constanța.
 
Vasul, ce depășește 40 de metri în lungime și are o lățime de aproape 20 de metri, dispune de cinci baruri, trei apartamente, restaurant și circa 800 de locuri la mese.
 
Personalul navigant ce va purta catamaranul prin apele Mării Negre, alături de echipajul ce se va asigura că oaspeților nu le lipsește nimic numără aproximativ 80 de persoane.
 

Plecări de două ori pe zi

 
„Vor fi plecări de două ori pe zi, iar durata unei plimbări va fi de minim trei sau patru ore. Catamaranul va pleca din Portul Midia, va acosta la Flora, pentru ambarcarea pasagerilor și va porni apoi spre Portul Tomis. Seara, se transformă în club, iar oamenii pot merge și la restaurant. Există bufet, se poate mânca pe catamaran. Sunt cinci baruri și aproximativ 750 -800 de locuri la mese. De asemenea, sunt și trei apartamente disponibile la bord și se vor putea face inclusiv rezervări online“, a declarat Costică Zelcă pentru ZIUA de Constanța.
 
La bord vor putea fi organizate inclusiv petreceri private, iar catamaranul va face o concurență serioasă, spun proprietarii, cluburilor la modă din nordul stațiunii Mamaia.
 
Așa cum am precizat anterior, catamaranul este ancorat în Portul Midia și, potrivit lui Costică Zelcă, acesta este portul din care ambarcațiunea va pleca, dat fiind că Portul Tomis nu a fost decolmatat. Traseul vasului include o acostare la Flora, unde se vor urca pasagerii, iar apoi o croazieră până în Portul Tomis.
 

În Galeria Foto pot fi văzute mai multe imagini cu ambarcațiunea, inclusiv din interior.
 
Citește și:


Răspunsul primit de Alezzi Beach Resort, firmă controlată de familia Zelca. Este vizat un ansamblu rezidenţial
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O nouă investiție Alezzi, în zona Pescărie, din Constanța. Demersuri făcute la Agenția pentru Protecția Mediului

06 Feb 2024 1092

Imobiliare Constanța Costică Zelca poate face modificările la Hotel Oxford! Răspuns pozitiv de la APM Constanța

17 Oct 2023 1706

Ce spune omul de afaceri Costică Zelca Primarul Constanței, autorizat de judecători să desființeze lucrările reclamate de la Primo Residence! Stop SRL face apel (FOTO)

27 Sep 2023 10590

Date din proiect. Modificări la Hotelul Oxford din Constanța. Ce dorește să facă firma Stop SRL? (DOCUMENT)

24 Sep 2023 1533

Delta Force Construction SRL ar putea intra în insolvență! Legături cu Sofra Turkish Restaurant și cu Costică Zelca, de la Stop SRL!

22 Jun 2023 1839

Costică Zelca de la Stop SRL supraetajează o clădire de la Hotel Oxford. Ce va amenaja?

07 Jun 2023 2402

Blocuri de 10 și 12 etaje, în municipiul Constanța, ridicate de Alezzi Beach Resort SRL

13 Mar 2023 5530

Stop SRL, firma familiei Zelca, supraetajează un bloc de la 1 la 8 etaje în zona Summerland

08 Mar 2023 4411

Costică Zelca de la Stop SRL ar trebui să desființeze ultimul etaj construit la blocurile din zona Primo

22 Feb 2023 8837

Asociat nou în firma Sofra Turkish Restaurant Constanța

29 Jan 2023 6932

Costică Zelca, răspuns negativ de la Primăria Constanța. „Lupta” se dă în instanță pentru blocurile de la Primo

22 Oct 2022 3344

Ce au decis judecătorii în dosarul deschis de Stop SRL, controlată de Costică Zelca, împotriva Primăriei Constanța

08 Jun 2022 2213

Compania Stop SRL, controlată de afaceristul Costică Zelca, la judecată cu Municipiul Constanța, pentru o autorizație de construire

10 Jan 2022 3286

Cum a „revigorat“ Curtea de Apel Constanța uraganul imobiliar născut din Dosarul Retrocedărilor! Hotărârea i-ar putea viza pe mai mulți proprietari ai terenurilor

26 Nov 2021 2467

Procesul ce ar putea „clătina“ recuperarea terenurilor din Dosarul Retrocedărilor a ajuns la Curtea de Apel Constanța!

29 Sep 2021 2946