Ultimele tendințe ale sectorului de jocuri de noroc online



Industria jocurilor de noroc a ajuns la un nivel înalt în țara noastră. Un argument puternic în acest sens este reprezentat de schimbarea de poziție a statului în privința impozitării veniturilor din gambling. Inițial, conducătorii intenționau să impună un impozit de 40%, dar au revenit asupra deciziei, după intervenția reprezentanților operatorilor.

Taxele și impozitele cu care contribuie sectorul de gambling la buget este de peste 600 de milioane de euro, iar suma poate fi și mai mare pe viitor, după ce tendințele actuale din online se vor concretiza. În acest moment, sunt evidente următoarele direcții:

Implementarea tehnologiilor avansate

Cazinourile online investesc masiv în proiecte care să conducă la creșterea nivelului de socializare. Această tendință este legată direct de implementarea noilor tehnologii. Astfel, după dezvoltarea cazinourilor live, care se bazează pe tehnică audio-video de ultimă generație pentru un streaming ireproșabil, următorul pas este introducerea jocurilor bazate pe tehnologie VR (Realitate Virtuală). Jucătorii vor avea parte de experiențe vizuale pe cât se poate de realiste, care să le creeze senzația că sunt într-un cazinou terestru, chiar dacă stau în fotoliu, acasă.

Responsabilitate socială sporită

„O putere mare înseamnă o responsabilitate mare”, este una dintre replicile memorabile - și foarte adevărate – din filmul „Omul păianjen”. Prin numărul mare de clienți și prin dimensiunea financiară, sectorul de gambling a ajuns să fie un actor social important. Consecințele sunt favorabile: operatorii au devenit cel mai important sponsor pentru mișcarea sportivă, iar sportul înseamnă incluziune socială, viață sănătoasă, formarea unor caractere puternice ș,a.m.d. În sfera responsabilității sociale intră și campaniile pentru un joc responsabil, tot mai eficiente.

Accesibilitate tot mai mare

Domeniul jocurilor de noroc a avut două momente de mare expansiune. Primul a fost consemnat o dată cu apariția gamblingului online, iar al doilea s-a produs atunci când telefoanele mobile au devenit accesibile pentru toată lumea. „Accesibilitate” este cuvântul cheie. În curând, nu va mai fi nevoie nici măcar de un telefon pentru a avea unde verde la distracție. Va fi suficient ceasul de la mână. Tendința este ca operatorii să dezvolte softuri speciale pentru SmartWatch, în paralel cu optimizarea site-urilor pentru ecrane atât de mici.

Pași hotărâți în direcția egalității de gen

Egalitatea de gen este o altă direcție în care industria jocurilor de noroc face progrese considerabile. Cazinourile online oferă tot mai multe jocuri cu tematici care atrag publicul feminin. De asemenea, în rândul crupierilor din cazinourile live sunt foarte multe femei care fie prezintă singure jocurile, fie formează echipe mixte. Partea feminină nu lipsește nici din conducerile companiilor care operează casele de pariuri sau cazinourile de pe internet.

Sloturi cu și mai multe linii de plată

În ofertele cazinourilor apar tot mai multe sloturi bazate pe Megaways, cea mai recentă inovație în materie de mecanisme de câștig. Pe cele 243 de linii de plată sunt peste 117.000 de combinații posibile de câștig, astfel că aceste păcănele online sunt foarte apreciate de jucători. Cei din domeniu prevăd apariția, în viitorul apropiat, a unor jocuri bazate pe mecanisme și mai sofisticate, care să permită milioane de combinații câștigătoare. În același timp, vor apărea noi jocuri cu jackpot, tot mai captivante și mai tentante.

Creșterea pieței per ansamblu

În ultimii ani, piața jocurilor de noroc online a progresat foarte mult, perioada pandemică fiind un imbold neașteptat. În 2021, valoarea globală era de 57 de miliarde de dolari. Pe măsură ce tot mai multe țări reglementează domeniul, iar gamblingul devine legal la scară largă, se estimează că această piață va crește cu aproximativ un miliard de euro în fiecare an.

Sursa foto: pexels.com
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

5 sfaturi pentru pasionații de jocuri de noroc de la noi din țară

05 Feb 2024 534

„Oldies but Goldies” - păcănele online „evergreen”

27 Dec 2023 835

Descoperă jocurile EGT - Câștigă mari la cele mai tari sloturi online din 2024

14 Dec 2023 582

Ce Păcănele Sunt Populare în România?

20 Nov 2023 756

Joburi din industria jocurilor de noroc

05 Oct 2023 779

Cum alegi corect casa de pariuri?

26 Sep 2023 732

O analiză a specialiștilor de la CazinoExpert.ro ne arată care sunt cele mai populare bonusuri la cazinourile online

12 Sep 2023 705

Alegerea unui bonus la un cazinou online - 5 pași simpli

31 Jul 2023 743

Legea jocurilor de noroc în România O privire de ansamblu

28 Jul 2023 1706

Înțelegerea revoluției jocurilor online

26 Jul 2023 848

Aviator, un joc de noroc inovator a cărui popularitate a crescut exponențial

24 Jul 2023 850

Un tânăr din Constanța și-a transformat toate rudele în jucători de păcănele online! A fost condamnat

27 Apr 2023 4088

Ce trebuie să știi despre verificarea contului la cazinouri

16 Feb 2023 1225

Care este șansa ta de câștig la ruletă ?

12 Dec 2022 1333

Ce jocuri găsești în cazinourile de pe internet

07 Dec 2022 1336