Actualitate

Un asociat al societăţii Decor Publicitate s-a retras din firmă. Ce asociat a fost cooptat în cadrul societăţii

În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea nr. 1 din 30 ianuarie a AGA societății Decor Publicitate SRL.
 
Potrivit documentului, asociații societății, Tănase-Cristian Bujduveanu și George Nicolae Panus au decis:
 
1. Se cooptează în societate și se numește administrator, pe o perioadă nelimitată, cu puteri depline, Gabriela Năstase, care vine cu un aport la capital în suma de 260 lei, 26 părţi sociale a 10 lei fiecare.

2. În conformitate cu art. 202 alin. 1 din Legea nr. 31/1990 se retrage din societate şi din funcţia de administrator, Tănase-Cristian Bujduveanu, cu cesionarea la valoarea nominală a capitalului social în suma de 130 lei - 13 p.s. x 10 lei fiecare către George Nicolae Panus.

"Eu, cedentul, Tănase-Cristian Bujduveanu, transmit, iar, eu, cesionarul George Nicolae Panus, preiau împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deţinerea parţilor sociale, inclusive achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice, de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri. Totodată, declar că am primit contravaloarea părţilor sociale cesionate" - se arată în documentul publicat în Monitorul Oficial. 


În urma cooptării şi cesiunii, capitalul social total în sumă de 520 lei, 52 părţi sociale a 10 lei fiecare se împarte pe asociaţi astfel:
George Nicolae Panus deţine 260 lei, 26 părţi sociale a 10 lei fiecare, 50% participarea la profit şi pierderi,
Gabriela Năstase deţine 260 lei, 26 părţi sociale a 10 lei fiecare, 50% participarea la profit şi pierderi.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.