Un bărbat din Cernavodă păstra o jumătate de țigaretă cu droguri „pentru mai târziu“

Țigareta păstrată pentru mai târziu. Sursă foto: IJJ Constanța
  • Ieri, pe 27 iulie 2023, un bărbat drogat din Cernavodă a fost prins cu o țigaretă pe care o păstra pentru mai târziu.
 
Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa (IJJ Constanța), joi, 27.07.2023, în timpul unei misiuni de patrulare în oraşul Cernavodă, jandarmii din cadrul au observat pe stradă un bărbat care se afla într-o stare euforică şi care a devenit vizibil agitat la vederea jandarmilor.

Jandarmii l-au legitimat pe cel în cauză şi în urma controlului corporal efectuat, au descoperit asupra lui o ţigaretă confecţionată artizanal, care conținea o substanţă vegetală, de culoare verde oliv cu miros specific.
 
Bărbatul le-a spus jandarmilor că a fumat jumătate din ţigaretă şi păstrase restul pentru mai târziu.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere şi consum de substanţe interzise în conformitate cu Legea 143/2000, iar ţigareta respectivă a fost ridicată în vederea confiscării, urmând a fi predată către organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Citește și:

Licitații Constanța: Pegas Impex SRL și Atlas Sport SRL se vor ocupa de modernizarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă din Cernavodă (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.