Un coleg de dosar al lui Nicuşor Constantinescu şi un asociat cu Arhiepiscopia Tomisului şi-au făcut firmă nouă

În baza cererii din 13.03.2017 şi a actelor doveditoare depuse, directorul Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus constituirea, înmatricularea şi înregistrarea societăţii Silva Invest Tehnology SRL.
 
Sediul social al noii firme a fost stabilit pe strada Făgetului, iar domeniul principal de activitate constă în silvicultură şi alte activităţi forestiere. Noua societate are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Fondatorii firmei Silva Invest Tehnology SRL sunt Radu Cristian Zlăvog şi Victor Aurelian Coman. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii. Actul de înfiinţare a societăţii Silva Invest Tehnology SRL a fost publicat în Monitorul Oficial al României.

 Alte afaceri 

Radu Cristian Zlăvog mai deţine acţiuni în SC Integra Wood SBS SRL, iar Victor Aurelian Coman, în PFA Coman Victor-Aurelian, Vidal Silva SRL (faliment, este sub incidenţa Legii nr. 85/2014), Agrozootehnica Aliman SRL (faliment, este sub incidenţa Legii nr. 85/2014).

Despre Integra Wood SBS SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, firma înfiinţată în anul 2014 are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Firma este controlată de Radu Cristian Zlăvog, născut pe 23.02.1978, în Iaşi, şi Iuliana Coman, născută pe 26.01.1974, în Medgidia. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“, este Radu Cristian Zlăvog.

SC Integra Wood SBS SRL vs Arhiepiscopia Tomisului

În anul 2016, Integra Wood SBS SRL şi Arhiepiscopia Tomisului s-au asociat în Cooperativa Agricolă Constanţa Tomis SRL. Aşa cum rezultă din informaţiile prezentate de Registrul Comerţului, Cooperativa Agricolă Constanţa Tomis SRL are sediul social în satul Culmea, oraşul Ovidiu. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, este compus din 1.000 de părţi sociale. Asociaţi în Cooperativa Agricolă Constanţa Tomis SRL sunt Arhiepiscopia Tomisului, cu 20% din capitalul social, Integra Wood SBS SRL, cu 20% din capitalul social, Alexandru Petrean, născut pe 11.01.1980, în Bucureşti, cu 20% din capitalul social, Emil Cosmin Brăescu, născut pe 22.02.1981, în Buzău, cu 20% din capitalul social, şi Aurelian Ştefan, născut pe 14.05.1977, în Tulcea, cu 20% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Alexandru Petrean, Aurelian Ştefan şi Emil Cosmin Brăescu. Integra Wood SBS SRL se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.

Vidal Silva, beneficiara unui contract de peste un milion de lei

Reamintim că, în anul 2013, Vidal Silva era beneficiara unui contract de peste un milion de lei (cu TVA). Aurelian Coman şi Daniel Dan Popa au înfiinţat, în ianuarie 2013, firma Vidal Silva SRL, având ca domeniu de activitate „silvicultura şi alte activităţi forestiere“. În octombrie 2013, firma şi-a adjudecat un contract cu Regia Naţională a Pădurilor Romsilva RA (aflată, de asemenea, pe lista creditorilor) privind defrişarea terenului şi pregătirea solului pentru împădurire în ocoalele silvice din Băneasa şi Cernavodă, servicii pentru care Vidal Silva avea de primit 900.099 de lei, fără TVA. Victor Aurelian Coman a fost consilier local al comunei Aliman şi membru de bază al organizaţiei locale a PSD.
 
Vidal Silva SRL, cu sediul în Aliman, judeţul Constanţa, a fost înfiinţată de Daniel Dan Popa şi Victor Aurelian Coman (ultimul fiind şi administrator), inculpaţi în dosarul în care fostul şef al CJC, Nicuşor Constantinescu, este judecat alături de Felicia Tăicuţu, director general al Direcţiei Generale Economico-Financiare din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, Titi Cenuşă, arhitect-şef în cadrul Direcţiei Generale de Urbanism şi Lucrări Publice a CJC, Lucian Simion, şef al Serviciului Utilităţi Publice din CJC, Constantin Vlăducă, inginer în cadrul Serviciului Utilităţi Publice - Consiliul Judeţean Constanţa, Ruxandra Luminiţa Darie, notar public, Florin Georgel Onescu, primar al comunei Lipniţa, Ionuţ Ţiţimeaua, director general al Direcţiei Generale de Administraţie Publică şi Juridică din CJC, şi Costică Zelca, administrator al SC Stop SRL.
 
Comunicatul DNA poate fi consultat AICI 

Citeşte şi:

Contract de peste un milion de lei cu Romsilva Vidal Silva, firma colegilor de dosar ai lui Nicuşor Constantinescu, în faliment

Arhiepiscopia Tomisului s-a asociat în Cooperativa Agricolă Tomis


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociată cu Arhiepiscopia Tomisului Integra Wood SBS SRL va fi radiată din Registrul Comerţului

30 Nov 2021 1541

Integra Wood Sbs SRL, parteneră de afaceri cu Arhiepiscopia Tomisului, în insolvență! Se cere atragerea răspunderii

23 Feb 2021 2650