Un copil de numai 14 si-a pus capat zilelor, dupa ce si-a lasat ultimul mesaj pe asfalt, scris cu cr

"De viata... m-am saturat!"

La sfarsitul saptamanii trecute, un copil de 14 ani a fost gasit spanzurat de un indicator de circulatie, in apropierea satului Slava Cercheza din judetul Tulcea. Cel care l-a gasit, constanteanul Flavius Popa, circula prin zona cu un camion cu care transporta marfa. Vazandu-l pe minor atarnand in streang, a oprit imediat camionul, s-a dat jos si a taiat funia, dupa care a incercat sa-i acorde primul-ajutor. Era insa prea tarziu... Copilul, care nu apucase sa se raceasca, nu a mai putut fi salvat.George Niculae, asa il chema pe copil, a fost incercat de necazuri de la varste fragede. Decesul mamei sale acum cativa ani l-a marcat profund. Tatal s-a recasatorit, iar el a fost luat in ingrijire de o matusa. Pe la scoala trecea rar, fiind mai tot timpul ocupat cu caprele matusii, pe care le avea in grija. Acasa la tatal sau mai avea inca sase frati, si buni, si vitregi. Era o fire linistita, chiar retrasa, si nu a suparat niciodata pe nimeni. Anul trecut, unul dintre fratii sai mai mici, in varsta de 12 ani, a incercat sa se spanzure in cimitirul din sat, dar a fost salvat in ultimul moment de o sora mai mare. De atunci, George a devenit si mai retras. Sambata dupa-amiaza, George a hotarat ca viata sa nu mai merita traita si a hotarat sa-si puna capat zilelor, chiar daca avea doar 14 ani. A gasit o funie pe care a bagat-o in buzunar si a plecat din sat. Pe camp, la marginea soselei, a vazut un indicator auto cu doua semne rutiere (curba la dreapta si drum alunecos). Intre cele doua semne a legat un capat al funiei, iar celalalt, facut lat, si l-a petrecut in jurul gatului, dupa care s-a lasat brusc pe vine. Atunci, George si-a incheiat socotelile cu lumea noastra.Preotul din sat a refuzat sa-l inmormanteze, ca asa e obiceiul, cei care-si pun capat zilelor nu au dreptul la slujba religioasa. Oricum, pentru micutul batut de soarta nu mai conteaza. A plecat spre o alta lume, fara slujba si fara popa la cap, pe un drum poate mai putin alunecos si cu mai putine curbe. Dumnezeu sa-l ierte.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 536

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 748

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 822

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 560

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 733

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 631

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 808

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1471

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 682

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 508

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 733

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 1278

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 447

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 1061

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1087