Un cunoscut medic a fost găsit spânzurat!

  • Mugur Riza, medicul urolog din Craiova, cunoscut după numeroasele scandaluri în care a fost implicat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, a fost găsit spânzurat marți după-amiază, potrivit România TV.

Soţia sa le-a declarat poliţiştilor că acesta a plecat, dimineaţa, în localitatea Floreşti din judeţul Dolj, unde avea o casă. Nu a mai răspuns la telefon, aşa că soţia a plecat să vadă dacă totul este în regulă. Când a ajuns, l-a găsit spânzurat, într-o anexă.

Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al Poliţiei Dolj, a declarat că, până acum, nu a fost găsit niciun bilet în care medicul să-şi explice gestul. ”În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat Grădinaru.

Mugur Riza avea 64 de ani şi a lucrat, până în 2019, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. A fost medic urolog, însă, în ultimii ani, n-a avut o relaţie prea bună cu colegii săi. A fost sancţionat disciplinar de mai multe ori pentru altercaţiile pe care le-a provocat. Anul trecut, i-a fost desfăcut contractul de muncă după ce a intrat în sala de operaţii şi a agresat un medic care se pregătea de o intervenţie chirurgicală.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Bărbat, găsit spânzurat, în cartierul Km 5

19 Apr 2021 5023

Tânăr, găsit spânzurat la Năvodari. Medicii nu au mai putut face nimic (video)

03 Mar 2020 11533

Tragedie în județul Alba Un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac

13 Dec 2018 1537

Medic celebru, găsit spânzurat

18 May 2015 2460