Un deţinut a incendiat mai multe saltele la Penitenciarul Rahova. Bărbatul și șase polițiști, de urgență la spital


Un deţinut a incendiat, sâmbătă, mai multe saltele la Penitenciarul Rahova, ulterior, acesta şi şase poliţişti de penitenciare fiind preluaţi de SMURD, potrivit unei informări de presă postate pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), scrie Agerpres.

"Un deţinut aflat în tranzit la Penitenciarul Bucureşti-Rahova a procedat la incendierea unor saltele din camera de deţinere în care se afla cazat. Conform procedurii, a fost solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Ca urmare a intervenţiei rapide a angajaţilor unităţii, incendiul a fost stins până la sosirea echipajului de pompieri. Deţinutul în cauză şi 6 poliţişti de penitenciare au fost preluaţi de echipajele SMURD sosite la faţa locului, în vederea efectuării de investigaţii medicale suplimentare. Din primele informaţii, toate persoanele implicate se află în afara oricărui pericol", arată sursa citată.

Potrivit informării, incidentul face obiectul unei verificări interne, deţinutul implicat urmând să fie cercetat disciplinar şi sancţionat conform prevederilor legale.

Tot sâmbătă a avut loc un incident şi la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Rahova.

"Trei deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti Rahova au incendiat o saltea din salonul în care se aflau internaţi. Angajaţii unităţii au solicitat, de îndată, sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la sosirea echipajului de pompieri incendiul fiind deja lichidat", a anunţat, anterior, ANP.

Patru poliţişti de penitenciare au fost transportaţi la o unitate spitalicească pentru investigaţii suplimentare.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alertă la pompieri. Autoturism în flăcări. Circulație blocată

03 Dec 2018 826

Penitenciarul Rahova Deţinutul care şi-a incendiat celula a murit

04 Jul 2016 1657

Poliția a demarat cercetări în cazul deținutului care a provocat un incendiu în Penitenciarul Rahova

04 Jul 2016 1077

Incendiu în penitenciar 70 de deținuți evacuați!

04 Jul 2016 1597

Incendiu devastator A ars complexul familiei deputatului Nicolae Paun

24 Dec 2013 2605

Arde un adăpost de animale

28 Nov 2013 1316