Actualitate

Un nou contract de la Primăria Constanţa pentru River Transnav SRL. Cât costă reabilitarea sistemului de irigat spaţii verzi din parcuri? (document)

Municipalitatea a cumpărat lucrări de reparaţii şi întreţinere a sistemului de irigat spaţii verzi, ce au ca scop menţinerea în stare de vegetaţie a zonelor verzi amplasate în principalele parcuri publice.

Achiziţia este necesară pentru următoarele categorii de lucrări: a) lucrările de reparaţii şi punere în funcţiune a sistemului de irigat se execută individual la staţiile de pompare SP1, SP2, SP3 şi SP Tăbăcărie) - frecvenţă o dată / an, la începutul sezonului de irigat, şi constau în: reţeaua de irigat - reparaţii/înlocuire conducte, racorduri, hidranţi, robineţi, aspersoare; staţii de pompare (revizia tehnică la echipamentele mecanice şi electrice): se vor efectua reparaţii la instalaţiile aferente staţiilor de pompare, la clapeţii de închidere, la electromotoarele pompelor, la pompele tip grundfos; întreţinerea în stare de funcţionare normală a componentelor de natură electrică şi mecanică: în perioada de exploatare, pentru funcţionarea la parametrii tehnici normali, sunt necesare o supraveghere atentă zilnică a tuturor componentelor reţelei de irigat şi intervenţia de specialitate în regim de avarie pentru remedierea oricăror situaţii critice din teren; lucrări de conservare pe timpul sezonului rece: la închiderea sezonului de irigat, sistemul de irigat spaţii verzi clasic şi cel automatizat se vor goli de apă pe timpul sezonului rece de către operator de la punctul de alimentare.

Oferta financiară desemnată câştigătoare aparţine SC River Transnav SRL din Constanţa. Potrivit contractului, încheiat pe 10.07.2018, preţul convenit este de 247.705 lei. Durata contractului este de 142 de zile calendaristice.

Despre River Transnav SRL 

SC River Transnav SRL este o societate comercială constănţeană înfiinţată în anul 2009, cu un capital social de 200 de lei. Asociat unic şi administrator al firmei este Nicoleta Ion, iar domeniul de activitate al societăţii este transportul de marfă pe căi navigabile interioare.
 
Contractul de prestări servicii privind achiziţia lucrărilor de reparaţii, punere în funcţiune şi întreţinere a sistemului de irigaţii existent în municipiul Constanţa îl puteţi consulta în secţiunea „Documente“.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 

Citeşte şi:
 
Municipalitatea cumpără lucrări de reparaţii şi întreţinere a sistemului de irigat spaţii verzi din parcuri constănţene
 
Ca şi anul trecut, contractul de întreţinere a fântânilor arteziene şi a bazinelor ornamentale din Constanţa a revenit firmei River Transnav (document)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Contract de peste 10 milioane de lei Lacul Belona din Eforie, amenajat de Setconstruct SRL (document)

18 Apr 2019 359

CNE Cernavodă cumpără servicii de prevenire şi stingere a incendiilor (document)

17 Apr 2019 341

O firmă din Călăraşi a semnat un contract cu E-Distribuţie Dobrogea SA. Despre ce este vorba (document)

16 Apr 2019 489

Contract atribuit prin negociere directă Unitatea Militară 02154 Constanţa şi CEZ Vânzare au semnat (document)

15 Apr 2019 501

Trei contracte de infrastructură au fost semnate, la Palatul Victoria. Ce lucrări vor fi realizate

14 Apr 2019 388

Allchim, un nou contract cu Primăria Constanţa! (documente)

14 Apr 2019 355

Contractul a fost atribuit şi achitat Unde este strategia privind salubritatea municipiului Constanţa pentru 2018-2028? (document)

13 Apr 2019 373

Pomacost, contract pentru toaletarea copacilor în centrul Constanţei, pe marile bulevarde şi în Mamaia (document)

13 Apr 2019 899

O firmă din Constanța se va ocupa de elaborarea documentație aferentă obiectivului de reabilitare a fostei biblioteci din cartierul Coiciu (document)

12 Apr 2019 462

Asfalt Dobrogea SRL va asfalta străzile din cartierul Unitatea Militară din Lumina (document)

12 Apr 2019 505

Revista presei locale

12 Apr 2019 447

CN APM Constanţa va achiziţiona un baraj antipoluare pentru Porturile Constanţa şi Midia

12 Apr 2019 494

Cifră-record de morţi în accidente rutiere Huţucă (PNL) - „Guvernul PSD, incapabil să semneze un singur contract nou de autostradă!“

11 Apr 2019 345

O firmă din Prahova, două contracte de la începutul anului cu Primăria Constanţa. Tot ea montează şi platformele pentru colectare selectivă (document)

11 Apr 2019 480

Când are loc Festivalul Berii 2019? Iată ce licitaţie organizează Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada“!

11 Apr 2019 642