Actualitate

Un nou contract de la Primăria Constanţa pentru River Transnav SRL. Cât costă reabilitarea sistemului de irigat spaţii verzi din parcuri? (document)

Municipalitatea a cumpărat lucrări de reparaţii şi întreţinere a sistemului de irigat spaţii verzi, ce au ca scop menţinerea în stare de vegetaţie a zonelor verzi amplasate în principalele parcuri publice.

Achiziţia este necesară pentru următoarele categorii de lucrări: a) lucrările de reparaţii şi punere în funcţiune a sistemului de irigat se execută individual la staţiile de pompare SP1, SP2, SP3 şi SP Tăbăcărie) - frecvenţă o dată / an, la începutul sezonului de irigat, şi constau în: reţeaua de irigat - reparaţii/înlocuire conducte, racorduri, hidranţi, robineţi, aspersoare; staţii de pompare (revizia tehnică la echipamentele mecanice şi electrice): se vor efectua reparaţii la instalaţiile aferente staţiilor de pompare, la clapeţii de închidere, la electromotoarele pompelor, la pompele tip grundfos; întreţinerea în stare de funcţionare normală a componentelor de natură electrică şi mecanică: în perioada de exploatare, pentru funcţionarea la parametrii tehnici normali, sunt necesare o supraveghere atentă zilnică a tuturor componentelor reţelei de irigat şi intervenţia de specialitate în regim de avarie pentru remedierea oricăror situaţii critice din teren; lucrări de conservare pe timpul sezonului rece: la închiderea sezonului de irigat, sistemul de irigat spaţii verzi clasic şi cel automatizat se vor goli de apă pe timpul sezonului rece de către operator de la punctul de alimentare.

Oferta financiară desemnată câştigătoare aparţine SC River Transnav SRL din Constanţa. Potrivit contractului, încheiat pe 10.07.2018, preţul convenit este de 247.705 lei. Durata contractului este de 142 de zile calendaristice.

Despre River Transnav SRL 

SC River Transnav SRL este o societate comercială constănţeană înfiinţată în anul 2009, cu un capital social de 200 de lei. Asociat unic şi administrator al firmei este Nicoleta Ion, iar domeniul de activitate al societăţii este transportul de marfă pe căi navigabile interioare.
 
Contractul de prestări servicii privind achiziţia lucrărilor de reparaţii, punere în funcţiune şi întreţinere a sistemului de irigaţii existent în municipiul Constanţa îl puteţi consulta în secţiunea „Documente“.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“. 

Citeşte şi:
 
Municipalitatea cumpără lucrări de reparaţii şi întreţinere a sistemului de irigat spaţii verzi din parcuri constănţene
 
Ca şi anul trecut, contractul de întreţinere a fântânilor arteziene şi a bazinelor ornamentale din Constanţa a revenit firmei River Transnav (document)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O nouă achiziţie a FC Viitorul Andreias Calcan - „Am venit cu un singur gând, să câştig trofeu sau trofee“

22 Jan 2019 188

Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa cumpără mobilier de la o firmă din Braşov (document)

22 Jan 2019 127

Ce firme vor furniza echipamente pentru Secţia de Gastroenterologie a Spitalului Judeţean Constanţa (document)

22 Jan 2019 173

Trei societăţi comerciale vor livra alimente cu termen lung de conservare Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ (document)

22 Jan 2019 185

FC Viitorul l-a transferat şi pe Andreias Calcan

21 Jan 2019 535

Consiliul Județean Constanța cumpără apă și cafea pentru protocol (document)

21 Jan 2019 145

Consiliul Judeţean Constanţa a încheiat un contract cu o firmă din Prahova privind furnizarea de furtunuri pentru ISU „Dobrogea“ (document)

21 Jan 2019 293

Declaraţie de avere - Luminiţa Elena Brânză, consilier superior la Casa de Asigurări de Sănătate Constanţa (document)

21 Jan 2019 337

D.O. Style 99 SRL se va ocupa de întreţinerea liniilor CF din Portul Constanţa. Contract de peste jumătate de milion de lei (document)

19 Jan 2019 454

Cine va furniza combustibil către secţiile exterioare ale Spitalului Judeţean Constanţa (document)

18 Jan 2019 329

Cui a atribuit Primăria Constanţa contractul de montare - demontare drapele pentru sărbătorile naţionale (document)

18 Jan 2019 409

Comunicat de presă Străzile din localitatea Poiana, reabilitate şi modernizate. Primăria Ovidiu a atribuit contractul (document)

18 Jan 2019 1866

Ce firme vor face curat în clădirile Direcţiei de Asistenţă Socială Constanţa (document)

15 Jan 2019 223

Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa închiriază o autobasculantă pentru a face faţă iernii (document)

15 Jan 2019 309

ARA Events Solutions SRL, preferată de Primăria Oltina. Ce contract a obţinut firma (document)

15 Jan 2019 385