Un nou pas făcut de Primăria Mangalia pentru construirea Clubului Sportiv Recreativ Callatis

  • Prin realizarea acestui „Club sportiv recreativ Callatis” se dorește a se asigura o locație optimă din punct de vedere al modernizării și dotării, unde cetățenii Orașului Mangalia, să învețe sa înoate, să desfășoare diverse activități sportive

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul de investiții dezvoltat de către UAT Mangalia.


Este vorba de construirea Clubului Sportiv Recreativ Callatis, cu respectarea prevederilor Regulamentului Local de Urbanism aferent PUG, care va fi amplasat pe strada Negru Vodă nr. 41 din Mangalia.


Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului, cât și la sediul Primăriei din Mangalia.


Reamintim că în septembrie 2021, Primăria municipiului Mangalia a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru înființarea Clubului Sportiv Recreativ Callatis. Atribuirea a avut loc pe 1 septembrie 2021, rezultatul final fiind publicat, conform licitatiapublica.ro, pe 22 septembrie. Primăria Municipiului Mangalia intenționează să încheie contractul având ca obiect proiectare și execuție „Club sportiv recreativ Callatis”.


Prin realizarea acestui „Club sportiv recreativ Callatis” se dorește a se asigura o locație optimă din punct de vedere al modernizării și dotării, unde cetățenii Orașului Mangalia, să învețe sa înoate, să desfășoare diverse activități sportive și chiar să găzduiască competiții sportive interne organizate intre instituțiile de învățământ locale și chiar învecinate.

Bazinele de înot sunt baze sportive cu o rentabilitate socială importantă fiind puse exclusiv în slujba cetățenilor și structurilor sportive publice și private păstrând astfel caracterul de serviciu public oferit de către autoritatea locală Orașul Mangalia.

Complexul sportiv este format din:

– complex de natație acoperit, prevăzut cu 2 bazine de înot de dimensiunile 25 m x 16 m si 16 m x 8 m, vestiar (recepție, grupuri sanitare, cabinet medical, spații administrative), camera tehnică și vas de compensare. Suprafața de 1441 mp, cu regim de înălțime de max 10 m.


– teren de fotbal acoperit temporar cu structură presostatică, cu dotările aferente, suprafața de 1.189,44 mp.

– teren de sport multifuncțional (baschet, handbal, tenis cu dotările aferente, suparafața de 510 mp.
 
Valoarea finală a achiziției este de 7.248.950 lei. Societatea câștigătoare este Zone Sport Tech.Ro SRL.
 

Despre Zone Sport Tech.Ro SRL

Societatea a fost înființată în anul 2011, cu sedul social în comuna Corbeanca, județul Ilfov, pe strada Balanței, din satul Petrești. Asociați în firmă sunt Bogdan și Daniel Alexandru Gheorghe, primul având 99,67% cotă de participare la beneficii și pierderi, pe când cel de-al doilea are o cotă de participare de 0,33%. Bogdan Gheorghe este administratorul firmei. În anul 2020, firma a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de 1.394.194 lei, cu un profit de 378.900 lei. Firma, care are ca obiectiv de activitate „Activități de arhitectură”, a mai avut două contracte publice încheiate cu Ministerul Apărării și cu Orașul Cernavodă, cel din urmă fiind un studiu de fezabilitate pentru Bazin înot Semiolimpic.
 
Bogdan Gheorghe mai este asociat și administrator la BD Serv SRL. A mai fost administrator sau asociat în următoarele firme radiate: Velo Est Exim SRL, Romez Impex SRL, Vibo Trans Impex SRL, Pigra Exim SRL, Înfrățirea Ocnitalesbois Trans Impex SRL.
 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Primăria Mangalia va construi Clubul Sportiv Recreativ Callatis. Ce dotări va avea (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Anăstase Caraiola, acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA Constanța! Condamnare

28 Mar 2024 531

A cerut eșalonarea contribuțiilor restante aferente lefurilor pentru 2023 Primarul Cristian Radu jonglează iar cu salariile angajaților din administrația locală de la Mangalia! (DOCUMENT)

26 Mar 2024 795

Cumpărări directe Constanța Top Management ING SRL, contract cu Primăria Dobromir pentru implementarea proiectelor finanțate prin PNRR (DOCUMENT)

10 Mar 2024 499

Justiție Constanța Dia Litoral SRL cheamă în judecată Primăria Mangalia. Iată ce au cerut asociații firmei!

09 Mar 2024 603

Primăria și Consiliul Local Mangalia, mesaj de 8 Martie

08 Mar 2024 342

Semiran Abdurefi, candidatul USR pentru Primăria Mangalia

06 Mar 2024 882

Asociația Verde Urban, la judecată cu Primăria și Consiliul Local Mangalia! Ce a decis Curtea de Apel Constanța

28 Feb 2024 482

Paradis Com Tur SRL pierde procesul cu Primăria Mangalia! Decizia judecătorilor

28 Feb 2024 435

Primarul Radu Cristian spune că jumătate dintre aceștia nu au ce căuta în administrație Angajații Primăriei Mangalia nu și-au primit salariile de aproape două săptămâni

25 Feb 2024 4557

Show special de 1 martie realizat de o firmă de casă a primăriei din sudul litoralului Irina Loghin și Fuego cântă la Mangalia (DOCUMENT)

23 Feb 2024 992

S-a respins recursul. Zodiac 2000 SA, deținută de Perla Majestic SA, a chemat în instanță Primăria și Consiliul Local al Municipiului Mangalia

22 Feb 2024 646

Licitații Constanța Primăria Mangalia cheltuie aproape 1,5 milioane de lei pentru delegarea gestiunii activităților ce privesc deșeurile municipale (DOCUMENT)

03 Feb 2024 768

Licitații Constanța Primăria Mangalia pregătește un contract pentru întreținerea spațiilor verzi și a parcurilor (DOCUMENT)

01 Feb 2024 806

Justiție Constanța Recurs respins în dosarul privind anularea actului administrativ. Aymar Elmaya SRL vs. primarul de la Mangalia

31 Jan 2024 529

Mohammad Murad își va anunța candidatura pentru alegerile din acest an! (VIDEO)

27 Jan 2024 4257