Un nou punct de lucru al firmei Plaza Events SRL. Asociat este cumătrul lui Nicușor Constantinescu

  • Plaza Events SRL și-a deschis, oficial, punctul de lucru din Mamaia, conform Monitorul Oficial al României
  • Societatea îi are ca acționari pe Luminița Dinu și pe Ozghen Husein, cumătrul fostului președinte CJ Constanța, Nicușor Constantinescu
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea nr. 1 din 2021, luată în urma Adunării Generale a Asociaților firmei Plaza Events SRL.
 
Conform documentului menționat asociații au decis deschiderea unui nou punct de lucru în localitatea Mamaia, municipiul Constanța, Sectorul de Plajă Mamaia VII, Sub-sectorul I, stațiunea Mamaia, județul Constanța. S-a completat, totodată, obiectul secundar de activitate cu „Alte activități recreative și distractive”.
 
Potrivit confidas.ro, societatea Plaza Events SRL a fost înființată în anul 2012 și are sediul social în Piața Ovidiu, municipiul Constanța. Asociați în firmă sunt Luminița Dinu și Ozghen Husein, ambii cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Marian Dinu este administratorul firmei. În anul 2020, firma a raportat 4 salariați, la o cifră de afaceri de 1.572.460 lei, cu un profit de 173.409 lei. Conform sursei amintite mai sus, Marian Dinu mai este asociat și administrator la Hacienda SRL, alături de Dan Ciprian Flutur.
 
Ozghen Husein mai este asociat la Măgura Siloz SRL, Cofertărie Pizzărie Mimoza SRL, Eninar International SRL, Elcor SRL și Asociații SRL. Totodată, mai are deschis un PFA pe numele său.
 

 
Legătura familială cu Nicușor Constantinescu

 
Ozghen Husein este unul dintre apropiații echipei Mazăre - Constantinescu, cel care, din vara anului 2013, este legat nu numai de interese economice comune cu cele ale fostului președinte al Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), ci şi printr-o legătură spirituală, Nicuşor Constantinescu fiind naşul de cununie al fiului lui Husein şi al fiicei lui Ali Nurhan.


 
Amintim că Ozghen Husein a apărut ca asociat ce leagă apariţia celui de-al treilea supermarket Lidl în Constanţa. În februarie 2012, publicaţia ZIUA de Constanţa scria pe larg despre istoria acestui centru comercial. Firma care a depus la vremea respectivă documentele pentru avizarea proiectului a fost SC Nortech Trade SRL, care apărea cu doi asociaţi, unul, persoană juridică, SC Habitat şi Ambient SA, şi cel de-al doilea, persoană fizică, nimeni altul decât Ozghen Husein, administratorul SC Nortech Trade SRL fiind Elvira Mihaela Tănase Gherasim, la rândul ei, o apropiată a echipei Mazăre - Constantinescu, cunoscută ca om de bază al lui Sorin Strutinsky.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Citește și:

 
Cu ce afaceri se mai laudă Ozghen Husein, cumătrul lui Nicușor Constantinescu (document)

 
Ciudăţeniile administraţiei „Mazăre“ (III) Evacuat de Ion Mirea, nu de proprietarul Husein Ozghen? (video)

 
Sigma Residence, ansamblu de locuinţe în zona centrului comercial Tom Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Modificări în firma Plaza Events SRL din Constanța. Printre asociați este și cumătrul lui Nicușor Constantinescu

05 Feb 2024 780