Un spaţiu comercial, un teren intravilan şi o pensiune Fiscul scoate la mezat bunurile societăţii Progresiv Activ SRL

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Fiscal Municipal Mangalia, anunţă organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea bunurilor societăţii Progresiv Activ SRL. Este vorba despre un spaţiu comercial, un teren intravilan şi o pensiune, toate situate în localitatea Vama Vama Veche.
 
Licitaţia va avea loc pe data de 21 decembrie, la ora 13.00, în municipiul Mangalia, strada Mihai Viteazu nr 13. Participanţii la această procedură publică vor putea cumpăra un spaţiu comercial în suprafaţă de 363 mp, amplasat pe un teren intravilan de 500 mp, situat în localitatea Vama Veche, strada Tudor Vladimirescu nr. 19A, identificat prin număr cadastral 103553, înscris în Cartea Funciară nr. 103553 a localităţii Limanu.
 
Pentru respectivul bun imobil este organizată cea de-a patra licitaţie, de aceea preţul de evaluare de 1.013.725 de lei a fost diminuat cu 50%, ajungând la 506.863 de lei.
 
Un alt bun scos la mezat este un teren intravilan de 251 mp, situat în localitatea Vama Veche, strada Steaua de Mare nr. 4A, înscris în Cartea Funciară nr. 103401 a localităţii Limanu. Bunul a fost evaluat la preţul de 123.038 de lei (exclusiv TVA).
 
Participanţii la procedura publică vor mai putea achiziţiona o pensiune P+M, cu o capacitate de cazare de şapte camere la mansardă şi spaţii anexe (bucătărie, spaţii pentru depozitare, grupuri sanitare la parter), înscrisă în Cartea Funciară nr. 103564 a localităţii Limanu, şi terenul aferent intravilan de 250 mp, situat în localitatea Vama Veche, strada Steaua de Mare nr. 4, înscris în Cartea Funciară nr. 103564 a localităţii Limanu. Bunul a fost evaluat la preţul de 565.728 de lei.
 
Cele trei bunuri sunt grevate de următoarele sarcini: creditori - Banca Comercială Intesa Sanpaolo SA; SFM Mangalia, sarcini - drept de ipotecă în valoare de 860.000 de lei şi celelalte obligaţii de plată aferente creditului; interdicţie de înstrăinare. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Despre Progresiv Activ SRL

Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Mangalia, strada Constantin Brâncuşi. Firma este deţinută de Linica Jipescu, care este şi administratorul societăţii. Firma are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Cu datorii de peste 4,2 milioane de lei, Progresiv Activ SRL a declarat în 2014 o cifră de afaceri de 25.911 lei.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații de început de an la fiscul din Constanța Un spaţiu comercial şi o pensiune, de vânzare

05 Jan 2016 2928