Un teren sechestrat al Rorom Big SRL, vândut la jumătate de preţ (document)

ANAF - Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa scoate la vânzare, prin licitaţie publică, un bun imobil ce aparţine societăţii comerciale Rorom Big SRL, arată LicitatiaPublica.ro. Aceasta este a treia licitaţie organizată pentru acest bun, preţul fiind diminuat cu 50%.
 
Astfel, potrivit anunţului de lichidare, va fi scos la vânzare un teren intravilan cu o suprafaţă de 2223,19 mp. Terenul este situat pe strada Interioară nr. 2, lot A, în municipiul Constanţa. Conform LicitatiaPublica.ro, preţul de evaluare este de 641.044 lei (exclusiv TVA), iar preţul de pornire al licitaţie este diminuat cu 50%, respectiv porneşte de la 320.522 lei (exclusiv TVA).
 
Bunul imobil menţionat mai sus este grevat de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa - Colectare Contribuabili Mijlocii Constanţa, în calitate de creditor.
 
Licitaţia va avea loc pe 19 ianuarie, la ora 11.00, pe strada I.G Duca, nr. 18, în municipiul Constanţa.
 
“Invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să instiinteze despre această organul de executare, înainte de dată stabilită pentru vânzare.”, se mai arată în anunţul de lichidare.

 Despre Rorom Big SRL

Rorom Big SRl, are o vechime de peste 20 de ani pe piaţa constănţeană în domeniul ste una furnizării de materiale de construcţii, scule, produse chimice şi sanitare. Astfel, firma a ajuns să fie una dintre cele mai vechi în domeniu. De ceva timp însă, se pare că societatea întâmpină probleme. În present, Rorom Big este executată de Fisc, din cauza datoriilor către bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale.
Executarea silită a SC Rorom Big SRL a fost demarată la finalul lunii septembrie, moment la care avea restanţe de peste 175.000 de lei, la TVA, dar era datoare şi la bugetele asigurărilor sociale, potrivit site-ului Vrajitorul.eu. Până la finalul anului 2013 firma a ajuns să înregistreze pierderi cifrate la 848.880 de lei.

 Ce spune Registrul Comerţului

 Conform Registrului Comerţului, societatea comercială Rorom Big SRL are sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr 191C, în municipiul Constanţa. Firma a fost înfiinţată în anul 1994, şi are ca activitate principală „Comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare”.
 
Asociat şi administrator unic în cadrul Rorom Big SRL este Tudor Orodel, în vârstă de 66 de ani. Conform Registrului Comerţului, Turod Orodel mai este asociat în societăţile Gilmar SRl – radiată, cu sediul în Năvodari, în Magazinul Nr.25 Sport Turism Năvodari SA - radiată, Merit SRL din Constanţa, firmă aflată în lichidare, RM Rorom SRL, din Slobozia, care este în insolvenţă, Remo Com SRL, societatea din Constanţa fiind în lichidare - falimet, Top Pallas SRL - radiată, cu sediul în localitatea Băiculeşti, judeţul Argeş. De asemenea, Tudor Orodel mai figurează ca administrator al societăţilor Gilmar SRL, Merit SRL, RM Rorom SRL, Top Palls SRL.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea “Documente” a acestui articol
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.