Una dintre cele mai cunoscute fabrici de ciment din România își modifică punctul de lucru de la Constanța

  • Decizia a fost afișată în Monitorul Oficial la data de 9 februarie 2023
 
Conducerea societății Heidelbergcement România SA a luat o decizie care a fost publicată recent în Monitorul Oficial al României. Hotărârea nr. 1-4 din data de 15 decembrie 2022 a fost oficializată în data de 9 februarie 2023.


Membrii Consiliului de Administrație – Florian Aldea, Ernest Jelito și Christian Mikli – au decis schimbarea adresei punctului de lucru situat în satul Lețcani, comuna Lețcani, județul Iași, după cum urmează: „Staţie de beton „laşi-Leţcani", adresa: comuna Leţcani, str. Şerban Cantacuzino nr. 27, judeţul Iaşi, cod poştal 707280”.
 
Mai mult, s-a aprobat modificarea adresei Punctului de lucru al Societăţii, situat în municipiul Constanţa, sola 104, parcela A 929/33, lot 2, judeţul Constanţa, cod poştal 900330, după cum urmează: „Staţie de beton Constanţa, adresa: municipiul Constanţa, str. Augustus nr. 13A, lot 2, judeţul Constanţa”.
 
Despre Heidelbergcement România SA
 
Înființată în 1998, cu sediul social pe șoseaua București-Ploiești, Clădirea Bucharest Bussines Park, are un capital social exclusiv străin, acționariatul fiind reprezentat de două companii cu sediul în Olanda, Pettelpark, respectiv Heidelberg Cement Central Europe East Holding BV cu 99,97% și Heidelberg Cement Netherlands Holding BV cu 0,02%.
 
Administrarea societății se realizează printr-un consiliu de administrație compus din Aldea Florin care deține și calitatea de președinte, Christian Mikli, cetățean german și Ernest Jelito, cetățean polonez. Auditarea companiei este realizată de socieattea Price Water House Coopers Audit SRL prin Monica Biota. 
 
Societatea se ocupă, în principal, cu fabricarea cimentului. A declarat , în anul fiscal 2021, o cifră de afceri de 1.351.605.296 lei, profit 213.833.088 lei și 1132 angajați. 
 

Societatea desfășoară activitatea în cele mai importante orașe ale României și are declarate aproximativ 60 de puncte de lucru, cariere de ghips, tuf vulcanic, argilă, calcar, marnă etc, fie balastiere de beton, stații de beton,  fabrici de ciment majoritatea în proprietatea companiei, parțial în concesiune. 
 
Heidelbergcement România SA deține o medie de 20 de cariere  în județele Neamț - cariera de marnă Tepșeni, cariera de calcar Bicaz-Chei, Hunedoara la Călanu Mic, carieră de ghips, Chișcădaga,carieră de argilă și de calcar Măgura Feredeului, cariera Vorța, județul Prahova are contract de concesiune pentru cariera de ghips Cerasu-Valea Lespezi  și închiriere pentru cariera de tuf vulcanic de la Slănic, județul Dâmbovița - cariera de ghips de al Pucioasa , de marnă de la Malu Roșu-Fieni și de calcar Lespezi-Moroieni, județul Arad deține concesiune pentru carierele Măgura Sârbi-Branișca , Romanița II, Aciuta II și Șoimoș - Lipova, județul Caraș Severin deține concesiune pentru cariera Brădișorul de jos II, județul Gorj cariera Pleșa-Porceni, județul Covasna cariera Malnaș, iar la Tulcea deține concesiune la carierele Turcoaia-Iglicoara și Zebil.  Heidelbergcement România SA deține stații de beton și/sau balastiere în Iași, Craiova, Constanța, Cluj, Pitești, Ploiești, Bacău, Brașov, Oradea, Timișoara, Brăila, Târgoviște, Deva, Ilfov, București etc.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Consiliul Concurenței face investigaţii pe piaţa producției și comercializării cimentului din România
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Concurenței face investigaţii pe piaţa producției și comercializării cimentului din România

24 Oct 2018 1301