Undă verde pentru clinica medicului Marioara Muşat, de la Spitalul CF Constanţa (document)

Gastroenterologie a Spitalului Clinic Căi Ferate Constanţa, a obţinut autorizaţie de construire pentru clinica medicală de pe strada Bucureşti
 

Primăria Municipiului Constanţa a emis o autorizaţie de construire, pe data de 9 iunie, pentru Marioara Muşat şi Nicu Muşat, cu obiectul „Construire imobil P+2E unitate sanitară privată cu paturi spitalizare de zi, cabinete medicale, farmacie şi împrejmuire teren“. Viitoarea clinică va fi construită pe strada Bucureşti nr. 21.
 
Terenul pe care va fi ridicată unitatea sanitară are o suprafaţă de 722 mp. La parter, vor fi amenajate cabinete medicale ORL, Medicina muncii, Chirurgie, Urologie, Medicină internă, Medicină de familie, iar la primul etaj, cabinete de Oftalmologie, Hematologie, Neurologie, Oncologie, Psihiatrie, Cardiologie şi Gastroenterologie. Etajul al doilea va cuprinde saloane, fiecare dispunând de trei paturi.
 
„Va fi o unitate medicală cu cabinete medicale ambulatorii, precum şi cabinete de gastroenterologie. Acum, că actele au fost emise, urmează să demarăm construcţia“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, dr. Marioara Muşat.

Din declaraţia de avere a medicului Marioara Muşat

Marioara Muşat este medicul-şef al secţiei Gastroenterologie a Spitalului Clinic Căi Ferate Constanţa. Potrivit declaraţiei de avere completate în 2014, document postat pe site-ul unităţii sanitare, medicul-şef al Spitalului Clinic Căi Ferate Constanţa deţine cota parte de ½ din două terenuri intravilane: unul de 720 mp, în Constanţa, şi unul de 450 mp, în Techirghiol. La acestea se adaugă şi jumătate dintr-o casă de vacanţă de 100 mp. În garaj, Marioara Muşat are două maşini: un Peugeot fabricat în anul 2003 şi un Logan fabricat în 2007. La rubrica „Active financiare“, este menţionat un cont de 142.000 de lei, deschis în anul 2002. În anul fiscal 2013, a câştigat suma de 31.000 de lei de la Spitalul Clinic Căi Ferate Constanţa, iar soţul său a adus în casă 67.000 de lei. În declaraţia de avere figurează şi suma de 17.945 de lei, reprezentând dividendele societăţii Gastromed SRL, unde Marioara Muşat este asociat unic. Potrivit Registrului Comerţului consultat la data de 10 iunie 2015, firma Gastromed SRL a fost înregistrată în anul 2002 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Firma are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator al societăţii care se ocupă de „activităţi de asistenţă medicală specializată“ este Marioara Muşat.
 
În ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, la secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţia de avere din 2014 a Marioarei Muşat.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.