Îşi poate extinde beach bar-ul Undă verde pentru SC H2O Sport Events SRL

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a obţinut de la Primăria Municipiului Constanţa, pe data de 4 august, Autorizaţia de Construire nr. 1314 pentru SC H2O Sport Events SRL. Obiectul autorizaţiei de construire constă în „extindere beach bar“, investiţia fiind realizată de H2O Sport Events SRL, conform contractului de închiriere nr. 1743/8270/AM/10.05.2013. Beach bar-ul este situat pe sectorul de plajă Mamaia VIII.
 
Firma H2O Sport Events SRL este un nume cunoscut în special datorită concertelor susţinute de Jessie J sau de Jamiroquai pe plaja cu acelaşi nume. Situată în Mamaia, plaja H2O este ultima din direcţia nord, fiind localizată în dreptul fostei bariere spre Năvodari. Este, de asemenea, destul de aproape de plaja Cabo, afacerea administrată de Răducu Mazăre şi de mama sa, Florianina Petcu, situată în subsectorul 5. Pe plaja H2O funcţionează, de la începutul sezonului estival, Surf Club-ul H2O. Pe lângă concursuri şi workshop-uri de sport extrem, aici au loc şi petreceri cu DJ cunoscuţi şi concerte live. Aşa cum reiese din fişa Registrului Comerţului, consultată pe data de 4 august 2015, H2O Sport Events SRL a fost înfiinţată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Căderea Bastiliei. Capitalul social subscris al firmei care se ocupă de „alte activităţi sportive“ este de 500 de lei, integral vărsat, compus din 10 părţi sociale, în valoare de 50 de lei fiecare. Asociaţi persoane fizice sunt Iulian Mihai Tache, născut pe 21.06.1976, în Bucureşti, şi Mihail Spântoveanu, născut pe 16.06.1968, în Bucureşti. Ambii asociaţi deţin câte 5 părţi sociale, câte 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii afacerii. Mihail Spântoveanu mai este implicat şi în SC Adrenalin Production SRL, Createc Services SRL şi Rezervaţia X SRL.

Citeşte şi

„Vecinii“ plajei lui Răducu Mazăre: H2O Sport Events, care s-a ocupat de deschiderea Gravity Park, se pregăteşte de asalt

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.