Unitatea de cazare se extinde Undă verde din partea Primăriei Constanţa pentru Hotelul Bueno

Primăria Constanţa a emis, pe data de 29 iulie, autorizaţia de construire nr. 1172, pentru „Extindere imobil P+3E cu supantă la parter - hotel cu un corp P+3E cu funcţiunea de hotel“, având ca beneficiar societatea Bueno Comp SRL. Hotelul Bueno este situat în staţiunea Mamaia. Aceeaşi societate, la începutul lunii iunie, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Extindere imobil P+3E cu suprafaţă la parter - hotel, cu un corp P+3E cu funcţiunea hotel“, amplasat în staţiunea Mamaia. În urma parcurgerii etapei de încadrare, APM Constanţa a constatat că nu este necesară efectuarea evaluării asupra mediului.
Conform Registrului Comerţului, SC Bueno Comp SRL este administrată de Enache Bucovală. El este, de asemenea, administratorul unei agenţii de publicitate, Excalibur Media SRL, acolo unde colaborează cu Stelian Enache, care se mai ocupă şi de Zag SRL. Pe societatea Bueno Comp SRL funcţionează şi Restaurantul Bueno, unul dintre cele mai cunoscute localuri din oraş, poziţionat în spatele cafenelei Crema, în Parcul Primăriei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A păcălit o dată moartea. Judecătoarea Mihaela Şerban, implicată într-un alt accident cu triciclul, vara trecută (galerie foto)

26 Mar 2019 8620

UPDATE Accident grav în Mamaia. Impact nimicitor între un motor cu trei roţi şi un taxi. Trei victime (galerie foto)

18 Aug 2018 9576

Supraetajarea hotelului Bueno, deţinut de Stelian şi Enache Bucovală, la mâna APM Constanţa

02 Sep 2016 3532

Undă verde pentru supraetajarea hotelului Bueno din Mamaia

01 Apr 2016 2423

Hotelul Bueno din Mamaia se extinde

07 Jun 2014 3363