Unitatea Militară 01227 Constanța achiziționează servicii de închiriere și întreținere toalete ecologice pentru poligonul Babadag (document)

  • Unitatea Militară 01227 din Constanța achiziționează servicii de închiriere și întreținere toalete ecologice.
 
Unitatea Militară 01227 din Constanța organizează licitație publică pentru achiziționarea de servicii de închiriere și întreținere toalete ecologice.
 
Valoarea estimată a contractului este de 15.000 lei.

 

Descrierea contractului

 
1 Serviciu de inchiriere toalete ecologice in perioada 07.09.2020-18.09.2020;cerinte tehnico-economice: *25 toalete ecologice dispuse in diferite locatii ale poligonului Babadag-Tulcea (este necesara dispunerea in locatiile solicitate de beneficiar); *intretinerea toaletelor cel putin 1 data pe zi; * asigurarea consumabilelor necesare functionarii toaletelor =25 buc/toalete.

 
Toletele vor dispuse in Poligonul Babadag dispuse in diferite locatii din poligon, acestea beneciind de service o data pe zi astfel: - intretinere, vidanjare, spalare cu spuma activa interior - exterior, incarcare toaleta cu solutie speciala, substante de curatire, odorizante si dotare cu hartie igienica. Transportul toaletelor catre si din Poligonul Babadag va fi executat fara cheltuieli suplimentare de transport. Plata va fi facuta prin OP in cont de trezorerie in max.30 de zile de la receptia produselor si a facturii in original.


Ofertele vor fi noi iar ofertele vor fi redactate in format PDF.,XLS.,DOC., vor cuprinde toate reperele, valoarea totala cu si fara TVA, vor fi semnate si stampilate de catre directorul / admnistratorul sau inlocuitorul legal al firmei. Achizitia se va face pe SICAP (dupa desemnarea furnizorului se va publica oferta pe SICAP). Produsele si factura vor ajunge la sediul unitatii in numai mult de 3 zile de la data finalizarii comenzii pe SICAP. Vor fi luate in calcul doar ofertele complete.
 
Data limită pentru depunerea ofertelor este 17.08.2020, ora 10:00.
 

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 


Citește și:

O unitate militară din Constanța își reface stocurile de echipament de securitate
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei companii au bătut palma cu UM 01227 Constanța. Pentru ce s-au înțeles (DOCUMENT)

14 Dec 2021 3109