Unitatea militară de la Capu Midia Maistru militar Bogdan Crețu, absolvent ca șef de promoție al cursului „Allied Patriot Operator & System Mechanic 01-19“

Maistru militar clasa a III-a Bogdan Crețu, tehnician în cadrul Centrului Naţional de Instruire pentru Apărare Antiariană „General de brigadă Ion Bungescu“ de la Capu Midia, a absolvit ca șef de promoție cursul „Allied Patriot Operator & System Mechanic 01-19“, ce s-a desfășurat în baza militară Fort Still din oraşul Lawton, Oklahoma.

„Maistrul militar clasa a III-a Bogdan Creţu a fost întotdeauna un profesionist şi a fost mereu interesat să acumuleze informaţiile necesare atât pentru activităţile din clasă, cât şi pentru cele din afara clasei. Înţelegerea tehnică a maistrului militar Creţu despre sistemul Patriot nu poate fi comparată cu a niciunui student. El se află în topul celor 1% dintre studenţii cei mai buni cărora le-am predat în cei 7 ani de carieră de instruire“, au scris instructorii americani, la referințe.

La revenirea în țară a fost așteptat cu mari emoții de familie, pentru că atunci si-a strâns în brațe pentru prima oară băiețelul, care s-a născut la trei săptămâni după plecarea sa la cursul ce a durat aproape jumătate de an. Soția a fost tot timpul cel mai mare susținător, chiar dacă asta a însemnat să rămână să aibă grijă singură de fetița lor de trei ani și de un bebeluș care urma să vină pe lume.

Felicitări pentru profesionalismul și determinarea de care ai dat dovadă, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Forțelor Aeriene Romane. 

Sursa foto: Facebook / Fortele Aeriene Romane Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La fluierul de final, s-au prăbuşit pe gazon FC Farul, în lacrimi după meciul cu ACS Berceni

11 Nov 2013 1838

Tot stadionul a stat cu sufletul la gură Un fotbalist de la Farul a fost erou în meciul cu Rapid CFR Suceava (galerie foto + video)

04 Nov 2013 3267

Azi boxează doi constănțeni Bogdan Juratoni s-a calificat în semifinale la „Centura de Aur”

06 Sep 2013 2216

Doi dintre copiii lui Hagi au plecat în Olanda, la Ajax Amsterdam

15 Jul 2012 1480