Universitatea „Ovidius” din Constanța Oferta educațională, prezentată online

  • Evenimentul se desfășoară în cadrul unui parteneriat activ cu inspectoratele școlare județene din Constanța, Tulcea, Călărași, Ialomița, Buzău, Galați, Brăila, Vrancea și vizează prezentarea ofertei educaționale a Universității „Ovidius” din Constanța.
Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează, în perioada 19-20 mai, între orele 14.00 – 16.00, Zilele Porților Deschise, în mediul virtual, informează rectorul instituţiei de învăţământ superior, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu.

Potrivit sursei citate, evenimentul se desfășoară în cadrul unui parteneriat activ cu inspectoratele școlare județene din Constanța, Tulcea, Călărași, Ialomița, Buzău, Galați, Brăila, Vrancea și vizează prezentarea ofertei educaționale a UOC, în acest sens, liceenii beneficiind de informare, orientare și consiliere despre oportunitățile oferite de cea mai mare universitate de stat din regiunea de sud-est a României.

„În cadrul evenimentului, elevii vor intra în dialog cu profesori, studenți sau absolvenți ai universității, care le vor răspunde la întrebări legate de admitere, programele de studii, disciplinele studiate, burse în străinătate, spațiile de învățământ și cazare, practica studențească în instituții și companii și evident despre perspectivele de carieră oferite de facultățile din cadrul UOC”, precizează rectorul Dan Marcel Iliescu.


Pe parcursul celor două zile, pentru a putea accesa informațiile oferite de organizatorii Zilelor Poprților Deschise la Universitatea Ovidius din Constanța, tinerii se vor putea conecta online, prin intermediul aplicației Cisco Webex Meetings, utilizând link-ul de acces https://ovidius.webex.com/meet/rectorat, de pe orice tip de device (smartphone, tabletă, laptop, PC).

Detalii suplimentare despre oferta educațională a tuturor facultăților din cadrul UOC sunt disponibile pe noul website dedicat admiterii - https://admitere.univ-ovidius.ro/, care oferă avantajul unei platforme moderne, dinamice și intuitive, cu o structură organizată și adaptată complexității informaților prezentate, astfel încât să le ofere tinerilor informațiile necesare în mod eficient, rapid și flexibil.

Accesul pe platforma de admitere va putea fi, de asemenea, realizat prin intermediul site-ului de admitere, unde tinerii se vor putea înscrie, în funcție de nivelul de studii pentru care optează – licență, master, doctorat – dar și în funcție de rezidență – cetățeni români, UE, SEE, CE; români de pretutindeni (români şi etnici români, cu domiciliul stabil în străinătate, conform actului de identitate); cetățeni străini.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment caritabil la Constanța „Gala Luminilor” are loc, în acest weekend, la Muzeul de Artă

23 Apr 2024 438

LIVE TEXT Universitatea Ovidius Constanța găzduiește conferința „Identitate românească în comunitatea europeană” (FOTO)

22 Apr 2024 618

Universitatea „Ovidius” Constanța, convocată la Reuniunea Consorțiului Universitaria

22 Apr 2024 340

Universitatea Ovidius din Constanța organizează vernisajul expoziției „Ierós”

22 Apr 2024 292

Primăria Constanța A doua ediție a Conferinței Naționale despre Rolul Poliției Locale în Sistemul de Ordine Publică, găzduită de Universitatea „Ovidius”! (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 360

Conferința „Identitate românească în comunitatea europeană”, la Universitatea Ovidius Constanța

21 Apr 2024 569

Este necesară o vechime de 6 ani și 6 luni Ce post scoate la concurs Universitatea „Ovidius” Constanța

19 Apr 2024 758

Universitatea „Ovidius” Constanța, gazda lansării volumului „Regionalizarea. Către un model de bună guvernanță a României”, o lucrare despre regiunea Moldova

17 Apr 2024 454

Studentă la Universitatea „Ovidius” Constanța Andreea Lungan, medaliată cu bronz la Concursul Studențesc de Matematică SEEMOUS

16 Apr 2024 519

Istoriografia română la ceas de sărbătoare Profesoara UOC Viorica Moisuc - Nonaginta Annis!

15 Apr 2024 705

La Universitatea „Ovidius” Constanța se va lansa volumul „Regionalizarea. Către un model de bună guvernanță a României”

14 Apr 2024 624

Servicii de consultanţă în domeniul digitalizării S-a semnat protocolul încheiat între Consorțiul CiTyInnoHub și Instituția Prefectului - Județul Constanța (FOTO)

12 Apr 2024 435

ISJ Județul Constanța, lider în țară la numărul de proiecte acceptate, depuse de liceele agricole

12 Apr 2024 551

Workshop la Muzeul de Artă Constanța dedicat Zilei Mondiale a Artei

12 Apr 2024 364

Universitatea Ovidius din Constanța a găzduit testarea candidaților înscriși la Concursul național organizat de ANFP

05 Apr 2024 717