Unul dintre administratorii SC Mobitom SA și-a deschis o nouă afacere

În luna mai a acestui an, Valentin Ciuceanu, unul dintre administratorii SC Mobitom SA, a pus bazele unei noi afaceri. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, dar și Monitorului Oficial nr. 5838/24.09.2014, Ciuceanu a înființat societatea Anirva Manager SRL, al cărui obiect principal de activitate este „alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a.”. Aceleași date de la Registrul Comerțului ni-l prezintă pe Ciuceanu și ca administrator al noii afaceri.

Potrivit aceleiași surse, Ciuceanu mai figurează, în prezent, ca administrator, și la SC Libri Maris SA, SC Mobitom SA și SC Onix Sercom SRL. El a mai fost asociat în SC Samet SA, societate care figurează ca fiind radiată. În prezent, în afară de noua afacere, Ciuceanu mai desfășoară activități economice și printr-un PFA.
În ceea ce privește SC Mobitom SA, aceasta este cunoscută drept una dintre firmele administrate de fostul partener de afaceri al primarului Mazăre și al președintelui suspendat Nicușor Constantinescu, firma fiind abonată la bani publici obţinuţi în urma licitaţiilor organizate de cele două instituții publice constănțene.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, SC mobitom SA are în prezent un asociat persoană juridică, respectiv SC Five-Holding SA, societate care deține magazinul Brick, și alți trei asociați persoane fizice. SC Mobitom SA, care a fost implicată în proiectul locuinţelor ieftine pentru tineri, a câştigat, în 2008 şi în 2009, numai de la Primăria Constanţa, licitaţii în valoare de aproape 2.300.000 de lei fără TVA. Nu trebuie să uităm nici faptul că în portofoliul companiei se numără proiecte precum fântânile arteziene din Constanţa, Aqua Magic, reabilitarea Delfinariului şi Spectrum Residence. În 2009, societatea lui Oancea a câştigat licitaţia în valoare de aproape 1.700.000 de euro fără TVA, pentru executarea lucrărilor de construcţie şi proiectare pentru posturi pentru servicii de urgenţă, salvare şi salvamar. Societatea Mobitom a executat şi lucrările la parcurile Ţara Piticilor, a achiziţionat şi a montat elemente de joacă, terenuri de sport, a montat 150 de bănci în parcuri, a reabilitat Teatrul de Vară Soveja şi a reparat scena de la Cazinoul din Mamaia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valentin Ciuceanu, reales preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Mobitom SA

24 Nov 2017 3323