Actualitate

UPDATE 5 PRO România prezintă cei doi candidați pentru primăriile Năvodari și Hârșova (galerie foto)

PRO România organizează astăzi, 14 februarie, o conferință de presă pentru a anunța doi candidați care vor intra în lupta pentru două primării din județ.

La eveniment sunt prezenți Mircea Titus Dobre, parlamentar de Constanța, intrat deja în cursa electorală pentru Primăria Constanța, care va prezenta candidații pentru primăriile Năvodari și Hârșova, dar și Răzvan Filipescu, care va candida pentru conducerea Consiliului Județean Constanța.

UPDATE 5 

PRO România are candidați identificați pentru 80% dintre primăriile din județ.

UPDATE 4 

Marian Cârnu este consilier local din 2016 pe listele PRO România. A ales PRO România pentru că dorește ca „floarea Năvodariului“ să fie Mamaia Nord. 

Vreau să vă spun că printre prioritățile noastre, se numără aglomerația de mașini, cozi de 5-6 km, iar cu experții de la Constanța pentru o rută ocolitoare de la Mamaia sat pana la Ovidiu, este un proiect vechi din 2007 lăsat în paragină. Ar fi un proiect extraordinar de bun.

Al doilea proiect tot pe Mamaia sat, pentru nemulțumirile la nivel de infrastructură, împreună cu RAJA. 

Relația mea cu domnul Chelaru (și cu oricare om care încearcă să construiască ceva) este una bună, este un om ok, indiferent de partid. I-am spus doar  unul dintre proiectele inițiate de el, de preluare a podului Corbu, a  precizat Marian Cârnu, candidat la Năvodari. 

Este inițiatorul petiției transportului județean dintre Constanța și Năvodari, cu supraaglomerarea. 

Filiera de la Năvodari, PRO România este condusă de Marian Cârnu din noiembrie 2019 și are aproximativ 400 de membri

UPDATE 3 

​Candidez pentru că am observat că perspectiva prin care foștii și actualii primari privesc lucrurile din domeniul social este una greșită.

Comunicarea a mers de sus în jos, nu de jos în sus, de la cetateni. Primarul hotăra ce să se întâmple. Hârșova arăta ca acum 30 de ani. A rămas împietrită în timp. Tineretul a plecat, oamenii nu au mai avut nici o alternativă odata cu închiderea Șantierului Naval și a întreprinderii „Sârmă și cabluri.“  

Eu de aici vreau să încep. Vreau să creez locuri de muncă cât mai multe, bazându-ne pe turism. Dunărea este lângă noi, avem Portul, faleza, Cetatea arheologică.  Sunt și foarte multe probleme. Nu s-a încercat o comunicare cu oamenii pentru a se găsi o soluție pentru aceștia. S-au pus borduri, s-au asfaltat străzi. Ne mândream cu o familie de medici, dar acum nu mai avem. Aș vrea ca Hârșova să aiba o altă față. Șantajul este la ordinea zilei. Este un șantaj al actualului primar. Îmi asum ceea ce zic.
Ideile bune nu țin de partid, ci de oameni, a menționat Mariana Pelelungă, candidata la primaria Hârșova . 

Pelelungă a mai spus ca are 60 de oameni la filiala PRO România Hârșova, pe care o conduce. 

Am fost 6 ani secretarul orasului Hârșova, înainte să fiu judecător. Atuurile mele: sunt femeie, familia mea este o familie bine cunoscută, fără probleme și toată lumea știe că sunt deschisă, a mai adăugat  Mariana Pelelungă. 

UPDATE 2 

Astăzi continuăm campania de lansare a candidaților la nivel de județ. O avem pe Mariana Pelelungă, candidata la primăria Hârșova și Marian Cârnu, candidat la Năvodari, a menționat Răzvan Filipescu. 

UPDATE 1 

În ultimele 10 zile s-au întâmplat modificări politice majore. Guvernul Orban, noaptea ca hoții, a trecut 25 de ordonanțe de urgență. Monitorul oficial a publicat aceste ordonante în lipsa avizelor din partea Consiliului legislativ. Chiar dacă este doar consultativ. A avut sedința în 4 februarie 2020. A realizat anumite ordonanțe de urgente pe genunchi, de la ora 14 pana la 12 noaptea. A făcut aceste ordonanțe fără să fie publice .

La art. 31 din Regulamentul de funcționare a Consiliului legislativ, în termen de două  zile, trebuia să ofere avize. Ar fi trebuit  ca până pe data de 2 februarie să fie prezentate Consiliului Legislativ. Nu am votat moțiunea de urgență. Unii din PRO România au votat, dar eu nu. A fost o moțiune pentru PSD deoarece a considerat că nu este nevoie să avem două tururi de scrutin.  O să piardă primari și dintr-un singur tur. Este un blat între PSD și PNL,  a precizat Mircea Titus Dobre, parlamentar de Constanța. 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

PRO România Constanţa Mircea Titus Dobre, candidat la Primăria Constanţa, propune un proiect amplu în locul Galeriilor Soveja (galerie foto)

15 Feb 2020 2294

LIVE TEXT PRO România vrea să câștige alegerile la Constanța cu Mircea Dobre și Răzvan Filipescu (galerie foto)

22 Jan 2020 1975

Mihai Tudose a demisionat din Pro România!

02 Dec 2019 734

UPDATE România, meci capital cu Suedia, în preliminariile Euro 2020. Tricolorii au doar varianta victoriei

15 Nov 2019 913

Mircea Banias și-a pierdut funcția din Comisia Parlamentară. Alți șase membri, sancționați de liderul PRO România

05 Nov 2019 1075

În statutul partidului nu există noţiunea de „excludere“ A votat cabinetul Orban. Deputatul Banias îşi pierde toate funcţiile din Pro România

05 Nov 2019 1138

Victor Ponta Pro România nu va vota guvernul PNL

23 Oct 2019 547

30.000 de copii, inclusiv din Constanța, vor încuraja diseară Naționala României la meciul cu Norvegia

15 Oct 2019 806

Naţionala României joacă sâmbătă cu Insulele Feroe în preliminariile Euro 2020

12 Oct 2019 867

Care sunt forţele politice implicate Astăzi se va dezbate şi vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

10 Oct 2019 1186

Cine este propunerea lui Victor Ponta pentru funcția de premier

07 Oct 2019 840

Guvernul Dăncilă, sub semnul întrebării. Cum vor vota la moţiune parlamentarii de Constanţa!

25 Sep 2019 597

USR solicită aprobarea de urgenţă a modificărilor legislative privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin

24 Sep 2019 381

Doi ani de procese. Fratele deputatului Banias se întoarce în Consiliul Judeţean Constanţa

17 Sep 2019 1581

Stelian Ion (USR) - „Solicităm PRO România şi ALDE să-şi exprime în mod explicit poziţia cu privire la moţiunea de cenzură!“

17 Sep 2019 674