UPDATE. CFR SA Trafic feroviar temporar oprit între două stații din județul Brașov. Ce s-a întâmplat

Cale ferată. foto: PixabayCompania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului, (linie simplă).

Potrivit CFR SA, măsura a fost luată după ce în cursul acestei dimineți, mai multe crengi au căzut pe linia de contact, provocând avarierea acesteia.
 
La fața locului se află echipele de intervenție, care acționează cu drezina pantograf pentru remedierea defecțiunilor și repunerea sub tensiune a liniei de contact.
 

„Menționăm faptul că, trenul R 4506 staționează temporar în stația CF Răstolița, iar trenul R 4503 staționează în stația CF Lunca Bradului, așteptând redeschiderea circulației, urmând să ajungă la destinație cu întârziere.
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă“ - au precizta reprezentanții CFR SA.

UPDATE: 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu ora 09:40,traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului, (linie simplă), unde în cursul acestei dimineți, mai multe crengi au căzut pe linia de contact, provocând avarierea acesteia.
 

„Menționăm faptul că, atât trenul R 4506 care a staționat temporar în stația CF Răstolița, cât și trenul R 4503 care a staționat în stația CF Lunca Bradului, își vor relua circulația, urmând să ajungă la destinație cu întârziere.
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă“ - au precizat reprezentanții CFR SA.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA pune la bătaie peste 1,5 miliarde de lei pentru lucrările de electrificare și reabilitare a liniei de cale ferată Constanța – Mangalia (DOCUMENT)

24 Apr 2024 570

Guvern Se va moderniza calea ferată Predeal – București – Constanța. Valoarea investiției este de 2,16 miliarde lei (DOCUMENT)

04 Apr 2024 862

Contract pentru îmbunătățirea conexiunii trimodale rutier - feroviar – naval din Portul Constanța. Ce valoare are

21 Mar 2024 538

Droguri de mare risc într-un tren care venea spre Constanța! Începe procesul

18 Feb 2024 653

Constanța Primăria face demersuri pentru a construi pasarela pietonală peste liniile de cale ferată în zona Liceului Lucian Blaga (GALERIE FOTO)

08 Feb 2024 701

SRCF Constanța, demersuri pentru stabilizarea unui versant pentru calea ferată din Portul Constanța

28 Jan 2024 780

Acțiuni ale poliției în stațiile de cale ferată și în trenurile de călători

13 Jan 2024 662

Sucursala Regională CF Constanța atribuie un contract de lucrări de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța (DOCUMENT)

02 Jan 2024 1098

Bani pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ce vizează calea ferată dintre Constanța și Mangalia

21 Dec 2023 776

Controale la trecerile feroviare. Cazurile a patru șoferi depistați cu nereguli

09 Dec 2023 743

Accident rutier în județul Dâmbovița. Un autoturism a căzut de pe un pod pe calea ferată(FOTO)

04 Nov 2023 964

Compania CFR SA, licitație publică pentru proiectare și execuție lucrări de electrificare a liniei de cale ferată la graniță cu Ucraina

23 Oct 2023 742

Cumpărări directe Constanța CNAPM Constanța cumpără lucrări de reparații aparate de cale și linii

19 Oct 2023 745

Timp de aproximativ o lună vor avea loc lucrări de reparații la nivelul SRCF Constanța! Cum se va circula pe calea ferată (GALERIE FOTO)

04 Oct 2023 781

Tânăr din Slatina, în vârstă de 16 ani, căzut de pe pasarela de traversare peste liniile de cale ferată

03 Oct 2023 961