UPDATE Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, vine mâine la Constanța. Va vizita Spitalul de Boli Infecțioase



Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, va fi prezent, marți, 11 ianuarie 2022, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, pentru o vizită de lucru. 

Ministrul va ajunge în jur de ora 12.00. 

Acesta a spus că dorește să vadă care este motivul pentru care unitatea sanitară este încă închisă și nefuncțională, deși au trecut patru luni de la tragicul incendiu, în urma căruia șapte persoane și-au pierdut viața.
 

„Este inadmisibil ca spitalele afectate de incendii, în cursul anului trecut, să fie, încă, nefuncționale.Mi se pare ciudat că aceste spitale, afectate de incendii, nu și-au reluat activitatea.

Voi merge la Constanța săptămâna viitoare, la Spitalul de Boli Infecțioase unde a avut loc tragicul incendiu pentru a vedea de ce, încă, nu poate fi redeschis, în contextul în care cazurile COVID-19 sunt, din nou, în creștere", declara, săptămâna trecută, ministrul Alexandru Rafila.


Vizitele de lucru în Constanța, precum și în alte spitale din țară vin în contextul debutului valului 5 al pandemiei de coronavirus.

UPDATE: 

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila va ajunge mâine, 11 ianuarie la ora 12.00 la Prefectura Constanța, urmând ca apoi să se deplaseze către Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. 



UPDATE 2





Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, se va deplasa mâine, 11 ianuarie, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unitate sanitară care a fost afectată de un incendiu în anul 2021. Ministrul va discuta cu autoritățile locale și cu echipa de conducere a spitalului în vederea găsirii unei soluții pentru redeschiderea unitații pentru a acorda asistență medicală specializată în condiții de siguranță pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.


Program: 
12.00 - Prefectura Constanța
13.00 - Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța 


Ministrul va susține declarații  de presă în jurul orei 14.00 la Spitalul de Boli Infecțioase.

 
Sursa foto: Facebook/ Alexandru Rafila 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.