UPDATE Stere Hira este director interimar la Confort Urban SRL. Ședinta de CA s-a încheiat!

Stere Hira, foto: ZIUA de Constanța
  • Numirea lui Hira are legătură cu procesul de fuziune care ar urma să aibă loc pe viitor între RAEDPP și Confort Urban.

Astăzi la 14.30 este ședință Extraordinară a Consiului de Administrație al Confort Urban SRL.

Membrii CA nu au primit până la această oră ordinea de zi, însă surse din cadrul Primăriei Constanța susțin că motivul convocării CA-ului este numirea lui Stere Hira în funcția de director interimar al societății Consiliului Local.

Menționăm că mandatul lui Andrei Constantin Florian expiră la începutul lunii viitoare.

Numirea lui Hira are legătură cu procesul de fuziune care ar urma să aibă loc pe viitor între RAEDPP și Confort Urban.

Hira care a susținut concurs pentru managementul RAEDPP, urmează să se suspende din funcție pe perioadă determinată, cel mai probabil până la realizarea fuziunii dintre cele doua societăți. 

Stere Hira a precizat pentru ZIUA de Constanța ca va oferi mai multe detalii la finalul zilei, după ce va avea loc ședința de CA a Confort Urban SRL.

În ceea ce privește viitoare conducere interimară de la RAEDPP, Hira susține că tot CA-ul societății va numi dacă va fi cazul un interimar.

De obicei, când Hira lipsea din instituție, atribuțiile sale erau delegate directorului economic de la RAEDPP.


UPDATE: Ora 16.45

Stere Hira este director interimar la Confort Urban SRL. Ședinta de CA s-a încheiat! 

Membri CA al Confort Urban sunt: Andrei Constantin Florian, Solomon Ioan, Darea C. Daniel, Horia Căliminte și Liviu Radu Anghel. Atât Hira cât și Brândușa Mărgărit, director economic au primit un singur vot împotrivă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul Constanța a admis acțiunea Disan Antrepriza și Construcții contra Premium Lac, fosta firmă a lui Stere Hira, directorul Confort Urban SRL

19 Mar 2024 715

Justiție Constanța Disan Antrepriza și Construcții, proces cu Premium Lac, fosta firmă a lui Stere Hira, directorul Confort Urban SRL

20 Feb 2024 1102

Seria asfaltărilor în an electoral continuă Primăria Constanța modernizează mai multe străzi din Palazu Mare. 1,8 milioane lei pentru 1,1 kilometri (DOCUMENT) II

08 Feb 2024 1205

Se cere insolvența Confort Urban SRL, controlată de Consiliul Local Constanța! Newlife Construct SRL cere, în instanță, aproape 80.000 de euro (DOCUMENT)

08 Feb 2024 3574

Documente Primăria Constanța asfaltează „de urgență” în an electoral cartierul Veterani. 3,3 milioane euro pentru aproape 3 kilometri (I)

02 Feb 2024 2527

Constanța Mandat prelungit pentru Stere Hira, în fruntea Confort Urban!

31 Jan 2024 1154

Afaceri Constanța S.C. Confort Urban SRL va achiziționa un miniexcavator. Cât costă achiziția? (DOCUMENT)

18 Aug 2023 893

Știri Constanța Președintele CA este membru PSD. Cine va conduce Confort Urban SRL pentru următorii patru ani? (DOCUMENTE)

07 Aug 2023 2833

Directorul Confort Urban Constanța a ieșit din afacerea de la Eforie Nord Hira a cedat Premium Lac SRL și a dezmembrat/alipit mai multe terenuri (DOCUMENTE)

18 Jul 2023 2965

A fost publicată în MO prelungirea mandatelor administratorilor de la Administrația Fondului Imobiliar SRL. Alexandru Marius Timofte, președinte CA

14 Jul 2023 1154

Patrimoniul societății municipiului Constanța După slujba de duminică, va fi desemnat noul director provizoriu al Administrației Fondului Imobiliar SRL!

08 Jul 2023 2721

Premium Lac SRL, firma soției lui Stere Hira, va demola vila YZA din Eforie și va construi un imobil nou

24 Jun 2023 4347

Asistații social, paravan pentru „mafia" fondului locativ Repartiții în case din centrul municipiului. Ce documente a ridicat DNA Constanța de la Administrația Fondului Imobiliar SRL? (DOCUMENTE)

16 May 2023 7158

Atribuirea nelegală a unor locuințe din patrimoniul municipiului Constanța Infracțiuni asimilate celor de corupție cercetate de procurorii DNA la Administrația Fondului Imobiliar SRL, în mandatul de director al lui Stere Hira!

13 Apr 2023 5533

Oficial de la DNA Constanța Percheziții la sediile unor instituții publice din municipiu. Iată motivul

12 Apr 2023 1674