Urmele tragediei ce a avut loc în km. 4-5 din Constanța încă sunt vizibile. Viața locatarilor reintră în normal. O femeie și-ar fi ucis fetița și a incendiat apartamentul (galerie foto-video)

În noaptea de 31 august spre 1 septembrie un teribil incendiu a iznucnit într-un bloc situat pe bulevardul AUrel Vlaicu din Constanța, în apropierea Unității Militare din Km. 4-5. O femeie și fetița ei de un an și jumătate au fost găsite carbonizate, iar o fetiță de trei ani a scăpat cu viață datorită intervenției prompte a unui vecin care nu a stat pe gânduri atunci când a auzit străgătele acesteia de ajutor și a spart ușa de la intrare. 

Noaptea respectivă a fost una de groază pentru locuitorii imobilului de patru etaje care au fost evacuați din apartamente. Mai multe locuințe din bloc sunt racordate la gaze și era pericolul unei explozii. 

În zonă au fost trimise și mai multe echipaje de AMbulanță și SMURD care au acordat îngrijiri medicale celor care au fost răniți sau s-au intoxicat cu fum. 

Ulterior aveau să iasă la iveală detalii cutremurătoare din ancheta demarată de procurori. Femeia de 33 de ani și-a înjunghiat fetița de un an și jumătate după care  aincendiat apartamentul. 

Acum la o săptămână de la incendiul devastator viața locatarilor din blocul respectiv reintră în normal. Vecinul care locuiește deasupra apartamentului respectiv își schimbă fereastra termopan afectată de flăcări. Pe casa scării se văd încă urmele incendiului. 

De remarcat că apartamentul în care locuia femeia de 33 de ani urma să fie racordat la rețeaua de gaze. 

Apartamentul este în continuare sigilat, ancheta nefiind încă finalizată. 

Sursa foto video: ZIUA de Constanța

Citește și: 

Constanța. Detalii cutremurătoare. Femeia decedată în incendiul din Km. 4-5 și-ar fi înjunghiat fiica de doi ani și apoi a dat foc locuinței

UPDATE. Explozie urmată de un incendiu într-un apartament din Constanța. Pompierii chemați în ajutor. O mamă și copilul ei au ars de vii în casă (galerie foto + video)

UPDATE Tragedie. Imagini șocante de la explozia de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Mama și fiica arse de vii. Un vecin a salvat celălalt copil. Mulți evacuați din bloc (galerie foto+video)

Medicii, despre starea victimelor din incendiul de azi-noapte. O mamă şi copilul ei şi-au pierdut viaţa


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Incendiu în zona magazinului Lidl din Km 4-5 din Constanța. Au intervenit pompierii

09 Jul 2023 1680

Daruri pentru copiii familiilor afectate de incendiul din cartierul constănțean Km 4-5

23 Dec 2021 1469

LIVE Constanța Incendiu puternic în km 4-5, zona pod Doraly!

13 Apr 2021 7205

Incendiu, la un apartament, în municipiul Constanța

16 Jan 2021 2885

UPDATE. Imagini de la eveniment. Incendiu în Constanța la terasa unui restaurant de pe strada Arcului. Pompierii ISU Dobrogea chemați să intervină (galerie foto +video)

09 Mar 2019 5677

Constanța. Detalii cutremurătoare. Femeia decedată în incendiul din Km. 4-5 și-ar fi înjunghiat fiica de doi ani și apoi a dat foc locuinței

06 Sep 2017 6862

UPDATE. Explozie urmată de un incendiu într-un apartament din Constanța. Pompierii chemați în ajutor. O mamă și copilul ei au ars de vii în casă (galerie foto + video)

31 Aug 2017 10887

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în Constanţa

27 Aug 2016 1697

Alarmă falsă de incendiu în Km 5

18 Oct 2015 1850

UPDATE. Incendiu în Constanţa Arde vegetaţia uscată de pe valea portului

21 Feb 2015 1576

UPDATE. O persoană a fost transportată la spital Incendiu la o baracă în zona Km 4-5 din Constanța

11 Jan 2015 1572