Actualitate

Uzina Termoelectrică Midia SA a anunțat numele administratorilor provizorii. Vor avea un mandat de patru luni

Adunarea Generală a Acționarilor a societății Uzina Termoelectrică Midia SA, întrunită în data de 31.05.2018, în ședință ordinară, a luat mai multe decizii importante.
 
Astfel, a fost aprobată revocarea lui Claudiu Daniel Catană, a Manuelei Petronela Stan Olteanu, a lui Mustafa Sinan, a lui Aureliu Marius Ghica și a lui  Alexey Golovin din calitatea de administratori, ca urmare a expirării mandatului la data de 3.06.2018. O altă decizie se referă la aprobarea alegerii acestor membri ai consiliului de administrație în calitatea de administratori provizorii pentru un mandat de 4 luni, începând cu data de 4.06.2018.
 
Acționarii au mai aprobat forma contractului de mandat ce va fi încheiat cu membrii provizorii ai consiliului de administrație al societății, conform propunerii acționarului Statul Român prin Ministerul Energiei. Reprezentantul acționarului majoritar, Statul Român prin Ministerul Energiei, a fost mandatat să semneze contractele de mandat cu membrii provizorii ai consiliului de administrație.
 
De asemenea, a fost stabilită remunerația membrilor consiliului de administrație egală cu de două ori media pe ultimele 12 luni a câștigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfășurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate, la nivel de clasă conform clasificației activităților din economia națională, comunicat de Institutul Național de Statistică anterior numirii.
 
Președintele consiliului de administrație a fost împuternicit să  semneze în numele acționarilor hotărârea adunării generale a acționarilor și orice alte documente în legătura cu aceasta și pentru a îndeplini orice act sau formalitate cerute de lege pentru înregistrarea și ducerea la îndeplinire a hotărârii adunării generale a acționarilor, inclusiv formalitățile de publicare și înregistrare a acesteia la Registrul Comerțului sau orice altă instituție publică.
 
Hotărârile AGA SC Uzina Termoelectrica Midia SA din data de 31.05.2018 au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine sunt cei mai noi administratori provizorii ai Ecosal SRL. Unul este consilierul primarului Făgădău! (document)

22 Jan 2019 946

Acţionarii societăţii Neptun Olimp SA, convocaţi în ședință. Care este ordinea de zi

07 Jan 2019 361

Trei administratori ai societăţii Litoral SA, revocaţi. Cine sunt aceştia

31 Dec 2018 559

Consiliul de Administraţie al Societății Litoral SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor. Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

21 Dec 2018 320

Modificări în societatea Şantierul Naval 2 Mai SA Mangalia. Administratori noi, votaţi de Adunarea Generală

30 Nov 2018 1407

Decizii importante la Şantierul Naval 2 Mai Mangalia. Cine sunt noii administratori provizorii

02 Oct 2018 2315

Au fost prelungite mandatele administratorilor provizorii ai Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa

10 Sep 2018 520

Alegeri în Consiliul de Administrație al societății Șantierul Naval 2 Mai

25 Aug 2018 362

Prelungiri de contracte ale administratorilor Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile. Cine sunt aceştia

23 Aug 2018 685