Va fi declanșată procedura de selecție pentru membrii Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Societății Naționale Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA a fost convocată în data de 9.01.2019, la ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor. În cazul în care condițiile de cvorum nu se vor întruni la data menționată, AGOA Societăți Naționale Aeroportul International Mihail Kogălniceanu Constanța SA se va ține la data de 10.01.2019, la aceeași oră și în același loc, cu aceeași ordine de zi.
 
Ordinea de zi a fost completată cu următoarele puncte: aprobarea de către Adunarea Generală a Acționarilor a declanșării  procedurii de selecție pentru membrii Consiliului de Administrație în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/2011, cu modificările și completările ulterioare; informarea Adunării Generale a Acționarilor în ceea ce privește contractarea serviciilor unui expert independent, persoană fizica sau juridică, specializată în recrutarea resurselor umane.
 
Formularele de procură pentru participarea la AGOA Societății Naționale Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA sunt disponibile la adresa www.mk-airport.ro. După completarea și semnarea lor, câte un exemplar al procurii speciale se va depune/expedia în original la sediul societății cu 48 de ore înainte de ședință, cel de-al doilea exemplar urmând a fi înmânat/expediat reprezentantului.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se aleg membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu

17 Oct 2017 1778

Firma fratelui fostului primar din Cogealac a apelat la CNSC. Motivul - o licitaţie organizată de Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” (document)

07 Sep 2016 3054