Val de contestații depuse la CNSC pentru acordul cadru de întreținere a covoarelor asfaltice pe rețeaua de drumuri din administrarea DRDP Constanța - SDN Tulcea

  • Contestația vizează licitația deschisă, în vederea încheierii unui acord cadru, având ca obiect „Lucrări de întreținere periodică - Covoare asfaltice executate la cald pe rețeaua de drumuri din administrarea DRDP - Constanța – SDN Tulcea - Acord Cadru 4 ani”
  • Asfalt Dobrogea SRL a solicitat la CNSC: anularea comunicărilor privind rezultatul procedurii de atribuire și anularea raportului procedurii, precum și a tuturor actelor care au stat la baza încheierii acestuia
  • Cereri de interveție au mai înregistrat la CNSC și SC Dunapref Cariere SRL în calitate de lider de asociere și SC Oyl Company Holding AG SRL
  • Autoprima Serv SRL a formulat cerere de intervenție în cadrul dosarului, în aceeași procedură de atribuire
  • Decizia CNSC poate fi atacată cu plângere în termen de 10 zile de la comunicare
 

 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2173/C1/2223 la contestația nr. 1901/08.09.2022, înregistrată de SC Asfalt Dobrogea SRL, împotriva adresei decomunicare a rezultatului procedurii nr. 46012/29.08.2022 și a raportului procedurii nr. 46007/29.08.2022, organizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
 
Contestația vizează licitația deschisă, în vederea încheierii unui acord cadru, având ca obiect „Lucrări de întreținere periodică - Covoare asfaltice executate la cald pe rețeaua de drumuri din administrarea DRDP - Constanța – SDN Tulcea - Acord Cadru 4 ani”.
 
Compania Asfalt Dobrogea SRL a solicitat la CNSC: anularea comunicărilor privind rezultatul procedurii de atribuire;anularea raportului procedurii, precum și a tuturor actelor care au stat la baza încheierii acestuia; anularea deciziei autorității contractante prin care au fost declarate admisibile ofertele clasate înaintea SC Asfalt Dobrogea SRL și obligarea autorității contractante, la reluarea procedurii de atribuire de la etapa verificării admisibilității ofertelor clasate înaintea sa prin reanalizare, cu luarea în considerare a aspectelor învederate în cadrul prezentei contestații, a ofertelor depuse de: SC Dunapref Cariere SRL - SC Straco SRL, ofertant clasat pe locul I, subcontractant SC Vialine Systems SRL și SC Saga Infrastructură SRL, ofertant clasat pe locul II,subcontractant SC Vialine Systems SRL.
 
Printr-o adresă înregistrată la CNSC, SC Autoprima Serv SRL a formulat cerere de intervenție în cadrul dosarului, în aceeași procedură de atribuire, solicitând admiterea cererii de intervenție în interes propriu pentru menținerea ca parte interesată în dosar.
 
Cereri de interveție au mai înregistrat la CNSC și SC Dunapref Cariere SRL în calitate de lider de asociere și SC Oyl Company Holding AG SRL.
 
În baza documentelor depuse de părți, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis să respingă ca inadmisibilă cererea de intervenție formulată de SC Autoprima Serv SRL.
 
Totodată, CNSC a respins ca nefondată excepția tardivității contestației depusă de SC Asfalt Dobrogea SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă  - Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța și, pe cale de consecință, admite cererile de intervenție formulate de Asocierea SC Dunapref Cariere SRL și SC Oyl Company Holding AG SRL.


Decizia este obligatorie.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.



PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consiliul de Soluționare a Contestațiilor obligă Confort Urban SRL să reia achiziția serviciului de pază și monitorizare

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitația pentru pază la locațiile Drumuri Județene Constanța SA, contestată la CNSC!

18 Apr 2024 448

Primăria Constanța pune la bătaie pentru acest eveniment peste 400.000 euro fără TVA Delia, Elena Gheorghe, Motans și Iuliana Beregoi vor concerta la Zilele Constanței 2024!

17 Apr 2024 848

Administrația Chițac bagă peste 1,4 milioane de euro în noul sediu al Poliției Locale Constanța

13 Apr 2024 796

Primăria Constanța vrea să plătească 700.000 de euro pentru servicii veterinare pentru gestionarea animalelor fără stăpân din municipiu

13 Apr 2024 482

Chiriile cresc de la un an la altul. Care sunt prețurile la început de an 2024, în municipiul Constanța?

02 Apr 2024 1573

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?

30 Mar 2024 632

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, reclamat la CNSC. Este vizată o licitație pentru materiale sanitare. S-a dictat modificarea documentației de atribuire!

30 Mar 2024 558

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 535

MAEParticiparea secretarului de stat Ana Tinca la conferința „Schimbarea dinamicii în regiunea extinsă a Mării Negre”

21 Mar 2024 365

Administrația Fondului Imobiliar SRL scoate la licitație serviciile de curățenie în spațiile administrate. Contractul se ridică la peste 170.000 de euro fără TVA

19 Mar 2024 640

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 637

Decizii CNSC Licitația pentru achiziția de materiale sanitare organizată de Spitalul de Boli Infecțioase, contestată

16 Mar 2024 629

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 624

Licitații publice Contract de peste 16 milioane de euro. Consiliul Județean Constanța a lansat o nouă licitație pentru lotul 3 de transport județean!

11 Mar 2024 1069

Achiziția pentru atribuirea contractului pentru pază și protecție în cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța din nou contestată la CNSC! (DOCUMENT)

10 Mar 2024 697